Lexus LF-CC alu i le gaosiga

Anonim

Taofi ia Lexus ma Iapani, aua ua latou naunau e suia le maketi o taavale taʻaloga: Lexus LF-CC fou e alu i le gaosiga.

Tuuina atu ia Setema i le Paris Motor Show, ma i le taimi nei i le Los Angeles Motor Show, o le LF-CC fou o le a amata fausia i le 2013, ae paga lea mo le sili atu ona mataʻina, naʻo le 2015 o le a tatou iloa ai laina mulimuli o lenei hybrid ta'aloga.

Lexus LF-CC alu i le gaosiga 19082_1

E ui lava e leʻi faʻamaonia, e mafai ona matou mautinoa o lenei LF-CC o le a sau i se cabrio ma se coupé version. Faʻavae i luga o le faʻasologa o le taʻavale i tua o le IS ma le GS fou (ioe ma nisi o suiga), o loʻo faʻamoemoeina o le LF-CC o le a tuʻuina atu i se afi faʻapipiʻi e tuʻuina atu ai le 300 hp o le mana.

Na taʻua e se faʻamatalaga a le Iapani faʻapea "na manaʻo le kamupani e suʻe se sui mo le SC tuai, ma o lenei LF-CC o le a avea ma taʻavale lelei e faʻatumu ai lena nofoaga." O lenei lava punaʻoa na taʻutino mai foi o loʻo i ai ni fuafuaga e fausia se SUV faʻapipiʻi e fuaina le malosi ma le Range Rover Evoque, peitaʻi, e le o mautinoa pe o naunau Lexus e faʻaofi lenei SUV fou i lona potu faʻaaliga. E mafai ona tatou faatali ma vaai…

Lexus LF-CC alu i le gaosiga 19082_2
Lexus LF-CC alu i le gaosiga 19082_3
Lexus LF-CC alu i le gaosiga 19082_4

Tusiga: Tiago Luís

Punavai: AutoCar

Faitau atili