Toyota Ave Laiti Hybrid, All-Wheel-Drive SUV i Sineva

Anonim

O le Geneva Motor Show o loʻo faʻalatalata mai ma le tele o laa ma le tele o faʻailoga ua amata ona "tatala le taʻaloga" e uiga i tala fou o le a ave ai i latou iina - Toyota o se tasi oi latou. Ma i totonu o nisi o tala fou ua leva ona iloa, ae leʻi faʻaalia faalauaitele, o loʻo i ai se faʻamuamua muamua: o le a oʻo mai se mea fou Toyota B-SUV.

B-SUV e manino lava e le o le igoa faʻamaonia mo le faʻataʻitaʻiga fou, ae o loʻo faʻamalamalamaina ai le ituaiga faʻataʻitaʻiga. Ioe, o se isi SUV laʻititi e oʻo atu i le vaega B, o le vaega tonu lea e foliga mai o loʻo i ai le tele o talosaga ma le tasi e tupu tele i le laulau faʻatau.

O le Toyota B-SUV fou o le a tuʻuina i lalo ole C-HR lapoʻa - na faʻafouina talu ai nei ma ua uma ona faʻataʻitaʻiina e matou - ae pei o lenei o le a avea foʻi ma hybrid ma, e le masani ai i le vaega, o le ai ai foi se taʻavale e fa uili, pei. e tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Suzuki Vitara.

Toyota B-SUV teaser
O le teaser muamua lauiloa o le SUV aupito itiiti a Toyota

I lalo ifo o foliga malosi o le Toyota B-SUV fou tatou te maua ai le faavae tutusa ma le Yaris fou, le GA-B. E faʻapea foʻi, e tatau ona faʻasoa ana afi, e taʻua o le suiga sili ona lata mai o le afi hybrid, lea na maua ai se afi afi afi tolu-silinder ma le malosi o le 1.5 l.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le tala faasolopito, e le o le taimi muamua lea ua nofoia ai e Toyota lenei avanoa, e tusa lava pe o nei ituaiga o talosaga na manatu o niche - manatua le Urban Cruiser?

O le a se isi mea e aumai e Toyota i le Geneva Motor Show?

Afai o lenei Toyota B-SUV fou e tatau ona avea ma lauiloa tele a Iapani ma fetu i le faʻaaliga a Suiselani, o le a tele atu mea e fiafia i ai i lona tulaga.

Gazoo Racing o loʻo faʻaalia mo le taimi muamua i luma o le lautele le GR Yaris fou ma le GR Supra 2.0 (o le fea e te filifilia?). E le gata i lea, mo le au WRC o le a faʻaalia foi le Yaris WRC 2020, faʻapea foʻi ma le Hilux na tauva ai Fernando Alonso i le Dakar.

O isi tala fou o loʻo faʻaalia o le a aofia ai le Yaris fou, o le plug-in hybrid version o le RAV4, faʻapea foʻi ma le amataga Europa o le lona lua o augatupulaga o le Mirai, o lona faʻataʻitaʻiga ma le suauu suauu.

Toyota B-SUV teaser
O le ata na faʻaalia e Toyota i lona matagofie uma

Faitau atili