Na manao Subaru e talepe se faamaumauga i le Nürburgring. E le'i faatagaina a'u e Tina Natura.

Anonim

Sa manino le sini: ia itiiti ifo i le fitu minute i luga o vae o le Nürburgring i se taavale e fa faitotoa. I le taimi nei, o le faʻataʻitaʻiga gaosiga Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio o loʻo umia lenei faʻamaumauga ma le taimi o le 7′ 32″. Ina ia ausia lenei mea, na liliu Subaru i le WRX STi, o lona faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei ma le tele o faʻatinoga.

Ae e itiiti pe leai foi se mea e fai i le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga. O le mea moni, o lenei WRX STi o se "tagata tuai".

E foliga ese, maua se igoa fou - WRX STi Type RA - ae o le taavale lava lea na talepeina le Isle of Man record i le 2016, ma Mark Higgins i le uili. I se isi faaupuga, o se masini “a le tiapolo”. Saunia e Prodrive, ua faʻapipiʻiina i le taʻutaʻua e fa-cylinder boxer 2.0 lita le gafatia. O le mea e le masani ai o le 600 horsepower na maua mai i lenei poloka! Ma e oo lava i le supercharged, Prodrive fai mai o lenei thruster e mafai ona oʻo i le 8500 rpm!

Subaru WRX STi Ituaiga RA - Nurburgring

O le faʻasalalauga i uili e fa e faʻatinoina e ala i se pusa faʻasolosolo, mai le Prodrive lava ia, faʻatasi ai ma suiga i le va o le 20 ma le 25 ... milliseconds. Na o le pau lava le vaega o loʻo tumau i le amataga o le vaeluaga tutotonu malosi, lea e tufatufaina atu le mana i le va o axles e lua. O le fa'amalologa o lo'o i ai fa'amatalaga tutusa ma ta'avale fa'atasi ma o tisiketi fa'avevela e 15 inisi fa'atasi ma va'a taofi e valu piston. O pa'u maseesee e iva inisi le lautele ma. mulimuli ane, o le apaau tua e mafai ona fetuutuunai faaeletonika e ala i se faamau i luga o le uili uili.

Uaga, ua leaga!

O le Subaru WRX STi Type RA (mai Fa'amaumauga Taumafaiga) e foliga mai o lo'o i ai mea sa'o e maua ai le itiiti ifo i le fitu minute i le "Green Inferno". Ae sa iai isi fuafuaga a Tina Natura. O le timu na pa'ū i luga o le matagaluega na taofia ai soʻo se taumafaiga e ausia le sini fuafuaina.

Subaru WRX STi Ituaiga RA - Nurburgring

E le o se fa'alavelave i le ave o le ta'avale i le ta'amilosaga e pei o fa'amaumauga o ata. O le uili o Richie Stanaway, o se avetaavale Niu Sila e 25 tausaga le matua. O tulaga leaga o le tau ua fa'ailoa mai ai e tatau ona fa'atali le fa'amaumauga mo se isi aso. "O le a matou toe foʻi mai," o le faʻamautinoaga lea a Michael McHale, Subaru's Communications Director.

Manatua le apaau pito i tua na faʻasalaina le lumanaʻi Subaru BRZ STi?

Ia, galo i ai. Sa faaseseina i matou uma. E leai se BRZ STi, e le'i iai.

O le ata pito i tua o le WRX STi Type RA o le a faʻaalia i le aso 8 o Iuni. I se isi faaupuga, na faʻamoemoe Subaru e faʻatoʻilaloina le faamaumauga a Nürburgring mo saloons fa-faitotoa ma faʻafesoʻotaʻi lenei faʻamaumauga ma le lomiga fou.

Ia, e le'i lelei tele. E le gata na ia toilalo i le faamaumauga, o le afa o le lalolagi o loo tulimatai atu nei i le BRZ STi ae le o le WRX STi Type RA.

I le isi itu o le Subaru WRX STi Type RA folafolaga. O le taualuga o le alava kaponi ma le apa'au pito i tua, toe fa'aleleia le fa'agata fa'atasi ma le fa'afefete'i o le Bilstein, o uili BBS 19-inisi ma nofoa Recaro o le a avea ma vaega o le auupega fou a le masini. O lo'o talanoa fo'i Subaru e uiga i le fa'aleleia o le afi ma le fa'avasegaina o masini, ae i le taimi nei, matou te le iloa po'o le a le uiga. Tatou faatali!

2018 Subaru WRX STi Ituaiga RA

Faitau atili