Kia Racing Opportunity: e te manaʻo e avea oe ma taʻavale taʻavale?

Anonim

Le Kia Racing Opportunity o loʻo i lona 4th lomiga ma o le tulaga sili lea mo soʻo se tasi o loʻo sailia le avanoa e faʻataunuʻu ai la latou miti o le avea ma avetaʻavale.

Na faia e Kia ma fa'atulagaina e le CRM Motorsport, o le Kia Racing Opportunity e faia mo le fa' taimi ma tu'uina atu i tagata ta'avale fa'anaunau ma tagata fiafia le avanoa e fa'aalia ai lo latou aoga i luga o le ta'amilosaga.

Afai latou te manatu e faia i latou i mea tutusa e pei o le Vettel ma Hamiltons o lenei lalolagi, o le a mafai ona latou faʻaalia. O lea ua tatala le lesitala ma ua avanoa mo sui e to‘a 160 o le a mafai ona faamaonia a latou taleni i le asphalt i tua atu o le uili o le Kia cee’d 1.6 GT ma le Caterham Super Seven 1.6, o se vaega o le tauvaga Super 7 a le Kia.

O le tau o le ulufale mo le Kia Racing Opportunity e €165 ma o le tulaga o le Estoril circuit. I le va o le aso 29 o Mati ma le aso 2 o Aperila, o le a faia ai suʻega filifilia, ma sui tauva e tuʻuina i le uili o le Kia cee'd GT ma le Caterham Super Seven. O le a iai se fa'asologa o ta'amilosaga fa'atulagaina, lea e tatau ai ona e saosaoa i lau vaega ina ia mafai ai ona e aga'i i le isi la'asaga.

Kia Racing Avanoa

O le vaega lona 2 ua mae'a ona aofia ai se vasega agava'a e filifili ai le nofoaga i luga ole fa'asologa, sosoo ai ma le tuuga. O lenei faʻataʻitaʻiga mulimuli o le a toe faia i le vaega lona 3, lea o le a mautinoa ai le manumalo o le nofoaga muamua i se nofoaga i le Super 7 e Kia 2015 siamupini, faʻatasi ai ma tau faʻatautaia ma pulega, i se aofaiga atoa e tusa ma le € 15000.

Mo i latou e fiafia, e mafai ona latou mauaina nisi faʻamatalaga ma resitala iinei: www.kiaracingopportunity.net.

Faitau atili