KIA GT4 Stinger: ula Korea!

Anonim

Faatasi ai ma le faʻamoemoeina o le faʻaaliga i le Detroit International Motor Show, ua faʻalauiloa e KIA se kata faʻamaonia i tulaga o le tosina atu o se au maimoa laiti i ana fuafuaga, faʻatasi ai ma le KIA GT4 Stinger prototype.

E ui lava o faʻamatalaga e uiga i le KIA GT4 Stinger e le lava, iinei i Razão Automóvel ua uma ona tatou i ai i se tulaga e faʻaalia ai sina mea itiiti e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga, lea e tusa ai ma le faʻailoga, folafola e amata se faiga fou, e puʻeina ai se au maimoa laiti.

O le KIA GT4 Stinger o loʻo faʻamatalaina o ia lava o se coupe faʻatasi ai ma se faʻatulagaga 2 + 2. O lona mamanu e mataʻutia ma o se mea e matua ese lava mai le faʻasologa o mamanu na faʻaaogaina e KIA i taimi lata mai nei, ma faʻatasi ai ma le faʻaaliga lanu lanu-igoa "Ignition Yellow", e folafola mai.

kia-gt4-stinger-concept_100451878_l

O lona muscular foliga ma le faaleoina o itu ma le umi umi i luma o loʻo faʻaalia manino ai lona uiga taʻaloga. Faʻatasi ma faʻamalama faʻamalama faʻapipiʻi uma i luma ma tua, o le pito i luma optics e luluina uma manatu ma faʻaalia i luga o le pito i tua o le faʻalava lapoa, ae o le pito i tua, o le latou "Fastback GT" faʻapipiʻi faʻatasi ma le tapuni o le. ogalaau o loʻo i ai se mea faʻafefe ulaula, faʻaiʻu i le vaega pito i lalo pogisa ma e tuʻufaʻatasia le seti o mata i se foliga "C".

Kia GT4 Stinger 04

I luga o le KIA GT4 Stinger, o le faʻaogaina o le ea laʻititi laʻititi lea matou te vaʻaia i le pito i luma e sosoo ma le optics ma pito i tua pe a uma ona faʻaogaina faitotoa ma ua mamanuina e faʻamafanafana ai taofi tetele, e faia i tisiketi faʻafefe, faʻapipiʻi. 4-piston auvae, lea matou te iloa e sau ma le Brembo's Gran Turismo Kit. O uili 20-inisi, faʻapipiʻi i luga o paʻu Pirelli P-Zero e fua le 275/35ZR20, faʻateʻia i latou 5-lima helix design ma totonugalemu pine faʻapipiʻi mo le faʻamalosi, i le faiga tauvaga.

Kia-GT4-Stinger-Leake-1

Ina ia faʻamalosia lenei KIA GT4 Stinger, faʻatasi ai ma foliga manaia ae le iloa, matou te iloa o loʻo i ai se poloka 2.0 Turbo faʻatasi ai ma tui tuusaʻo, ma le 315 horsepower, faʻasalalau atu i uili tua, e ala i le 6-speed manual gearbox, ma le laa puupuu.

kia-gt4-stinger-concept-2014-detroit-auto-show_100451303_l

O le taofiga o le KIA GT4 Stinger e lua-lima i axles uma e lua, o loʻo fautua mai ai o le KIA o loʻo matua tuuto atu i le faia o le GT4 Stinger, o se faʻataʻitaʻiga i le Toyota GT86 ma Subaru BRZ, atonu e oʻo lava i le lafoina o se ata lafoia i le Audi TT.

E tusa ai ma le matagaluega o loʻo nafa, le KIA GT4 Stinger, na mamanuina e liliu ai ulu i soʻo se mea e te alu i ai, e le afaina pe latou te gaosia moni, o lenei avanoa e tumau pea.

KIA GT4 Stinger: ula Korea! 19113_5

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili