GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1: fa'aSiamani fa'ata'ita'iga i maso Amerika

Anonim

Afai e te manatu ua e vaʻai i mea uma pe a oʻo mai i le faʻaogaina o le Camaro i le isi itu o le fanua o Uncle Sam, ona faʻatali lea seʻia faʻalautele lau tamaiti aoga i lenei sauniuniga Siamani mai GeigerCars: o le GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1

Karl Gieger, pule o GeigerCars ma se talatuu i le lalolagi o tuning, na manao e sii i luga le pa pe a oo mai i le faaulufale mai maso, ina ua uma ona i ai le poto masani i sauniuniga i le Camaro, o le taimi lea o le tagata manua i le potu tipitipi a le kamupani i Munich , o le Camaro ZL1.

O le GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1 e mata'ina lona numera, lea e tu'u ai so'o se ulu penisini e fa'afefe. O le faʻatinoga e vave ona maofa i matou i le saoasaoa maualuga o le 338km / h, faʻatasi ma le saoasaoa mai le 0 i le 100km / h i le 3.7s. Ma e peiseai e le lava lena, o le 400 mita ua sasaina i le 11.9s, o tulaga taua o le lotoleaga o Usain Bolt, e tusa lava pe i ai sana V8 e suitulaga i lona fatu.

2013-GeigerCars-Chevrolet-Camaro-LS9-Static-2-1280x800

I le tautala ai e uiga i le V8, o le GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1 o loʻo i ai le 6.2 lita LS9 poloka o le faʻamoemoega o se tui tele o le mana, o le mauaina o le 191 horsepower, e ala i le faʻateleina o le mamafa o le volumetric compressor, pistons forged, ma ulu, galue atoatoa. camshaft ma crankshaft. Mimos e mamanuina lenei GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1 mo le 780 horsepower ma le torque o le 984Nm i le 4200rpm, e mafai ona toso faʻatasi ma i matou soʻo se puipui e aliali mai i luma, ina neʻi faʻamalosi pupuni.

2013-GeigerCars-Chevrolet-Camaro-LS9-Mechanical-1-1280x800

I le tautala e uiga i tulimanu, o le mataupu malosi i luga o le GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1 e leʻi faʻagaloina, faʻaaloaloga a le KW, o loʻo i ai a matou tuʻuga faʻapitoa faʻapitoa faʻatasi ma pa faʻamautu. O le pulu faʻataulāitu e mafai ai ona tatou faʻaauau pea ona lagona le kalave o le faʻaaloaloga a Michelin, faʻatasi ai ma Pilot Sport Cups, faʻapipiʻi i luga o uili fai mai Goysar, i lapopoa ma Amerika: 19 inisi i luma ma 20 inisi i tua.

Fai mai o taofi e mo tagata tu'u, ae e le mafai lava ona taamilo, o le GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1 e sau ma le GeigerCars "kit" taʻaloga o tisiketi faʻagogo i luma ma tisiketi pu i tua.

2013-GeigerCars-Chevrolet-Camaro-LS9-Static-5-1280x800

Afai i lou ulu se mea e pei o le "ae aisea?" e tusa ai ma le mamanu sili ona faailoa atu, pe a oo mai i le vaaiga, lea e manino lava e le faia le GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1 alu le iloa, ae faapefea le barcode lapoa lolomi i le itu o le taavale? O le mea moni o lenei barcode, pe a uma ona faitau, e fai ma sui o le upega tafaʻilagi aloaia a GeigerCars, o se auala ese e faʻalauiloa ai le kamupani.

O le tau mo nei faʻasalalauga uma, e aofia ai le Camaro ZL1, o se € 189,000 manaia, ae ia manatua o loʻo matou talanoa e uiga i se taavale e mafai ona e alu saʻo i le aso lata ane, e aunoa ma le "gaioi" i se isi mea.

2013-GeigerCars-Chevrolet-Camaro-LS9-Static-6-1280x800

O se talosaga mai le maketi "sauni e tamoʻe" e faʻafiafiaina i numera uma e fesoʻotaʻi ma ia, o lagona e sili atu nai lo le faʻamaonia ma mo i latou e le popole i manatu o isi, ona i ai lea o se GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1, e sili atu le susulu nai lo se firefly i le pogisa, e mafai ona avea ma se filifiliga e mafaufau i ai.

GeigerCars Chevrolet Camaro ZL1: fa'aSiamani fa'ata'ita'iga i maso Amerika 19146_5

Faitau atili