Chevrolet Camaro: American icon ma foliga mama

Anonim

Faatasi ai ma tala e faapea o se Mustang fou o le a i totonu o le paipa i totonu o le tausaga a sau, Chevrolet e leʻi tuʻua i tua ma faʻamoemoe i se faʻagaioiga o le faʻafouga matagofie i lana faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa i totonu o le "Muscle Cars" moni. Ua avatu e RA ia te oe le Chevrolet Camaro fou ma foliga mama.

Faʻatulagaina mo le faʻatau atu i le faaiuga o le 2013, na filifili ai Chevrolet e tuʻuina atu i le Camaro ni mea faʻalelei, ma vaʻai i le mea o le a sili ona faʻatali mo le Chevrolet Camaro Z28, ae mo le taimi nei o le Chevrolet Camaro SS o loʻo tauaveina pea le igoa o le tele. malosi i le tulaga.

E ui lava e le pei o le Chevrolet Camaro, ua uma ona i ai le 1 tausaga o galuega faapisinisi, o le mea lena na iloa ai e le American brand e talafeagai le faia o ni fetuunaiga aerodynamic ma faʻatumu nisi o mea faʻaletonu. Ae tatou amata i le fuafuaga matagofie. E maua e le Camaro se mea'ai ua toe fa'afouga atoatoa , fa'atasi ai ma fa'ailoga lapopo'a la'ititi ma pito i lalo e fa'ai'u i pito o lo'o natia e le pulou ma le pa.

2014-Chevrolet-Camaro11

O le Aileron pito i tua o le Chevrolet Camaro, na toe faʻaleleia ma o loʻo i ai nei se laʻititi laʻititi o le faʻaogaina ae o loʻo i ai le tele o luga, faʻaleleia atili le tetee ma le lagolago aerodynamic. O se tasi o suiga vaaia tele - ma o se vaega taua o le faasinomaga o le Camaro - o le pulou ma lona faʻasalalauga tutotonu, lea ua oʻo i suiga tetele. E mou atu le diffuser tutotonu faapea foi ma le "bossa" i totonu o le pulou, lea e mafua ai le 3-blade ventilation grille lea, e tusa ai ma le Chevrolet, faʻaleleia le malulu afi ma le mautu i le saoasaoa maualuga.

A oo mai i le "musele mama" o le Chevrolet Camaro, o le ofo e tumau atoatoa. Na'o se gadget fou, i lomiga feaveai otometi, o le a mafai nei ona fafagu le Camaro V8 e ala i se ki ki.

O meafaigaluega na maua le faʻaofiina o se faiga fou "ulu i luga faʻaaliga" lea ua i ai nei i le lanu, e le pei o le muamua, na o le lanumoana. O le fesoʻotaʻiga i le va o masini e faʻamalosia i le MyLink masini fou i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu, e faʻaaoga ai le 7-inisi touchscreen lea e mafai ai, faʻaopoopo i le faʻaogaina o le GPS, e pulea ai se faʻatulagaga, matamata ata, taʻalo vitio ma leo e ala ile telefoni feaveaʻi. e ala i fesoʻotaʻiga i le USB. E tumau pea le le suia o tau amata ile €97,000 mo le coupé ma le €102,000 mo le convertible.

Chevrolet Camaro: American icon ma foliga mama 19147_2

Faitau atili