Ole Volkswagen Golf fou ile fa itu taua

Anonim

Ole Volkswagen Golf fou na tu'uina atu ile aso. O le mea moni, e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga fou, o se faʻafouga o le tupulaga lona fitu na tuʻuina atu i le 2012.

O le fa'afouga tele muamua lea o le tupulaga lona fitu o le Volkswagen Golf. O afi fou, tekonolosi fou ma sina fa'afouga fa'alelei. Mulimuli ane, o le masani "Volkswagen fua" lea na faʻaaogaina talu ai nei i Audi A3, Skoda Octavia ma Seat Leon faʻataʻitaʻiga, lea e faʻasoa ai e le Golf le tulaga ma i nisi tulaga o le vaega.

1. Fa'alelei fa'alelei

E pei lava o taimi uma, e manaʻomia toetoe lava o se "mata faʻapitoa" e iloa ai le eseesega i le va o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei ma le faʻataʻitaʻiga fou. Ae ui i lea o latou (o eseesega) o loʻo i ai iina.

fou-golf-2017-15

Na maua e uili se mamanu fou, na maua ai e le pulupulu laina sili atu le malosi, ma o moli ma moli i tua na maua ai se saini malamalama fou. Pe e te fiafia i lenei faiga faʻavae o le faʻafouina laʻititi e le Volkswagen Group pe leai, o le mea moni o loʻo i ai iʻuga aoga lelei - e pei o le faatumauina o tau maualuga o totoe.

Ua faateleina foi lanu o le tino avanoa.

2. Tele tekinolosi i luga ole va'a

O se tasi lea o kosi lea na leiloloa ai le tele o togi a le Volkswagen Golf i le taimi nei i talosaga lata mai i le C-segment, o le Opel Astra ma le Renault Mégane. I le Volkswagen Golf fou, o mea uma sa teu fa'afaigaluega i tulaga fa'atekonolosi.

E le masani ai: Manumalo i le tauvaga aulelei ma fa'ai'u i se vaituloto

O LE Volkswagen Digital Cockpit lea ua uma ona matou iloa mai Tiguan ma Passat ua amata nei ona amata i le Tapolo. O lenei faiga e fa'aogaina ai le mata 12-inisi ma mafai ai, fa'atasi ai ma isi mea, e va'ai ai le tele o fa'amatalaga i le vaega autu.

Ole Volkswagen Golf fou ile fa itu taua 19171_2

O le isi mea fou o le avanoa e faʻaogaina ai le infotainment system e aunoa ma le paʻi i le lau, o lona uiga, naʻo le faʻaaogaina o taga ( Volkswagen Pulega Pulea ). O se tekonolosi i auala uma e tutusa ma le mea na maua i le… BMW 7 Series! A aunoa ma le pa'i i se mea, e mafai ona tatou faateleina le leo o le leitio pe suia le leitio, faatasi ai ma isi vaega.

E masani lava, o le polokalama fou infotainment a le Golf ua uma ona fetaui ma le Apple CarPlay ma le Android Auto feso'ota'iga faiga.

3. Atamai e pei lava o le taimi muamua

Faʻafetai i le faʻaaogaina o faiga fou fesoasoani avetaʻavale, Volkswagen faʻamoemoe e faʻaititia tele faʻalavelave matuia e aʻafia ai faʻataʻitaʻiga a le ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faiga Fesoasoani i Luma ma Fa'alavelave Fa'afuase'i A'ai , e mafai ona iloa tagata savali ma otometi ona taofi, pe a mana'omia, e aloese ai mai le ta'avale.

fou-golf-2017-18

Ole faiga ole ta'avale semi-autonomous Fesoasoaniga Ta'avale Ta'avale , i le isi itu, o le a faʻatagaina le Volkswagen Golf fou e faʻavave, taofi ma e oʻo lava i le liliu, i le maualalo o le saoasaoa, i tulaga o feoaiga mamafa.

4. Fa'aleleia le tele ole afi

Ole Volkswagen Golf fou (alu, sili atu pe itiiti fou ...) o le a nafa ma le faʻalauiloaina o afi fou e faʻaauupegaina ai le tele o faʻataʻitaʻiga a le Volkswagen Group. O loʻo matou talanoa e uiga i le afi fou 1.5 TSI, o se sui tuusaʻo mo le 1.4 TSI lea ua le toe galue.

Mo le taimi nei, o lenei masini 1.5 TSI o le a maua i tulaga eletise e lua. O le sili atu le malosi o le a maua le 150 hp, ae o le taugofie (BlueMotion) o le ai ai le 130 hp. O se tasi o mea fou sili o lenei afi o le avanoa o le Start/Stop system e mafai ona gaoioi ma le taavale o loʻo gaoioi - i se isi faaupuga, e mafai ona tape le afi. E na'o le mea lea e mafai ona o faiga o fesoasoani fa'afoe, taofi, ma isi mea i luga o le laupapa e le o toe fa'alagolago sa'o i le afi.

fou-golf-2017-27

Faatasi ai ma le Volkswagen Golf fou o le a tatou vaʻai foi i le faʻalauiloaina o le augatupulaga fou o le fitu-saosaoa DSG gearbox, lea e sui ai le ono-saosaoa muamua.

E taua foi le taʻua o le faateleina o le mana o le GTI version, lea e oʻo nei i le 230 hp i le "masani" version. O le GTI Performance version tatou te maua ai le 245 hp ole malosi. O le Golf GTE ma le e-Golf versions e leʻi faʻagaloina foi, faʻatasi ai ma le ofoina muamua 50km o le eletise eletise (NEDC cycle) ma le 300km o le tutoʻatasi atoa, i le faasologa. Tumau i le vitio o le faʻaaliga:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili