Porsche Exclusive na faia le 911 GT3 RS o se lanu meamata toto

Anonim

O le 911 GT3 RS lea pe a mae'a le "vaiaso" ma le Porsche Exclusive. O se falegaosimea faʻapitoa na faia ai lenei 911 sili atu ona faʻapitoa.

O le Porsche Exclusive ua alu i se tulaga maualuga! Na ia fa'aofuina se Porsche 911 GT3 RS i Birch lanu meamata ma fa'apitoa mai luga i lalo: pa'u taofi samasama, o le Porsche tusi i le apa'au pito i tua ma isi ta'aloga fa'aletino, ia avea lenei 911 GT3 RS o se fa'ata'ita'iga lelei.

I totonu, o nofoa taʻaloga o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu uliuli ma o loʻo faʻamatala i le lanu meamata Birch (pei o le tino). O le foeuli, i le isi itu, o loʻo afifi i le paʻu Alcantara. O isi vaega o lo'o i totonu e fa'aaogaina ma fa'aleagaina vaega o le carbon.

porsche-exclusive-911-gt3-rs (10)

O le faʻasaoina o le mamafa o le mea sili lea na taulaʻi i ai: o le tino alumini, le taualuga o le magnesium ma le tele o alava kaponi i totonu o le faʻafefiloi na mafai ona faʻaititia le fua i le 1420kg, 10kg itiiti ifo nai lo le "masani" GT3 RS.

FESOASOANI: Porsche Cayman Black Edition La'ei e Fa'afiafia

I le pito i tua, matou te maua ai le 4.0 lita mafolafola ono afi, faʻanatura aspirated, lea e atiina ae 500 hp. O le fesoʻotaʻiga i le va o uili ma le afi o loʻo faia i le fitu-saosaoa faʻapipiʻi faʻalua faʻapipiʻi otometi, lea e mafai ai e le faʻataʻitaʻiga ona faʻamaeʻaina le malaga mai le 0 i le 100km / h i le na o le 3.3 sekone. O nei mea uma aʻo leʻi oʻo i le saoasaoa mataʻutia o le 322km / h. Porsche, e mafai ona e faia foi lenei mea i la'u taavale?

Porsche Exclusive na faia le 911 GT3 RS o se lanu meamata toto 19179_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili