Nissan Murano fa'afouina ia lava i sitaili

Anonim

O le Nissan Murano e masani lava ona tu i fafo mo lona tulaga ese ma le matagofie. O le tupulaga lona 3 ua tatalaina nei e le o toe mamao, mulimuli i canons na tuuina mai e le 2013 Resonance concept.

O le 2013 Detroit Motor Show na faʻaalia ai e Nissan le Resonance, o se taʻavale faʻavae na siitia ai le veli i luga o le sui o Murano. E ui lava i le mata'utia o lenei talosaga, e to'aitiiti na masalosalo i le mafai e Nissan ona fa'aliliuina lenei fa'asalalauga o laina vai ma luga o le malosi i mea tau pisinisi. Na faia lenei mea i le taimi ua tuanaʻi, faatasi ai ma le Qazana na fatuina se Juke faʻamaoni vaaia.

E sili atu nai lo le tausaga talu ona matou feiloai i le Resonance, ma ni nai aso aʻo lumanaʻi le tatalaina o le faʻaaliga i Niu Ioka, na faʻaalia e Nissan le 3rd tupulaga o le Murano ma, e pei ona faʻamoemoeina, o se ata faʻamaoni na tuʻufaʻatasia mai le manatu. Na teuina le mamanu V-foliga i luma, faʻamalamalamaina le tele o le grille faʻatasi ma le boomerangs masani masani e faʻamalamalamaina le optics, ma tausia le taualuga opeopea, lea e foliga mai e malolo i luga o le D-poutū.

nissan_murano_2014_2

Ae paga lea, o le pupuni tioata o le manatu, lea na faʻafesoʻotaʻi le D-poutu i le pito i tua, na suia i se palasitika uliuli taugofie e fatuina ai le faʻasesega tutusa o le faʻaauau. Faʻatasi ai ma le pito i tua e foliga mai e le ausia se tuʻufaʻatasiga tutusa i le atoaga e pei ona tatou vaʻaia i le manatu, atonu e le ausia e le pito i tua le tikeri tutusa o le faʻamaonia vaaia tatou te maua i le vaega o totoe o le tino.

O le suavai e le muta i foliga vaaia, faatasi ai ma le Nissan Murano o loʻo resitalaina se tau Cx e naʻo le 0.31. Manaia pe a manatu o se crossover. Mo se fa'ai'uga lelei fa'apea, e fa'aogaina ai se mea fa'aleaga pito i tua, fa'a'apa'u fe'avea'i i luga o le fa'au'u e tapuni pe a mana'omia, ma isi.

nissan_murano_2014_8

O le tu'uina o ia lava i le pito i luga o le laina fa'asaga a Nissan, o le Murano totonu, i le isi itu, fa'atau i luga o se sitaili sili atu ona matagofie ma fa'alelei. Ma e leai se mea e sili atu nai lo le paʻepaʻe mama e faʻailogaina totonu e mafai ona tatou vaʻaia i ata. Nissan faauigaina totonu o Murano o se potu malolo lautele. O le sao i le lagona o le manino ma le susulu, matou te maua ai se vaega faʻaiila tele, faʻapipiʻiina e se taualuga panoramic.

O nofoa o Murano o loʻo nofo aitalafu i le NASA, maua musumusuga mai nofoa Zero Gravity a le NASA, lea e faʻateleina ai le tafe toto i luga o le tui aʻo faʻaitiitia le vaivai o maso. Na'o le maketiina po'o se fa'amanuiaga moni?

nissan_murano_2014_13

Faatasi ai ma le osofaʻiga o lau paʻi (ma le 8 inisi i le tulaga o le Murano), na vaʻaia foi e le Murano le numera o faʻamau i totonu ua faʻaititia i le 60%, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi meafaifaʻaili o loʻo faʻalaloina foi, ma saofagā, e tusa ai ma Nissan, mo se faʻafeiloaʻiga sili atu. ma le siosiomaga fegalegaleai. I totonu o masini o loʻo i ai, e mafai ona tatou maua le NissanConnectSM faʻatasi ai ma faʻaoga feaveaʻi ma faʻatautaia, Bluetooth ma Bose leo faʻalogo, ma le 11 failauga.

Faatasi ai ma Amerika o lona maketi autu, o le filifiliga o le afi mo lona taunuu i luga o le maketi e le o se mea e ofo ai. O le 3.5 lita DOHC gasoline V6 lauiloa, ma le 263hp ma le 325Nm, faʻatasi ma le CVT X-Tronic gearbox, ma e mafai ona e filifili i le va o le taʻavale i luma poʻo le 4-wheel drive. O le Nissan Murano o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 100 maketi, o lea e faʻamoemoeina o isi afi e sili atu ona fetaui ma le maketi a Europa e mafai ona faʻaopoopo i le lautele.

nissan_murano_2014_15

E tatau ona sili atu le taugofie nai lo lona muamua, faʻatasi ai ma faʻamatalaga e faʻatatau i faʻaleleia atili e tusa ma le 20%. Mo lenei mea, e fesoasoani foi i le faʻaititia o le mamafa e tusa ma le 60kg mo lona muamua.

O le a amata fa'atau atu ile tausaga nei i Amerika i Matu, fa'atasi ai ma le gaosiga o lo'o faia ile eleele Amerika. O le taunuu i isi maketi e tatau ona faia i le 2015.

Nissan Murano fa'afouina ia lava i sitaili 19218_5

Faitau atili