O le Volvo XC90 fou lea?

Anonim

O le Volvo XC90 o se tasi o faʻataʻitaʻiga e sili ona faʻatali mo le Swedish brand, ma o le mamanu ua folafola mai e mataʻina.

Ina ua uma ona vaai i le Concept Estate ma le Concept XC Coupe, na atili ai ona maualuga le fua fa'atusa a Volvo. O le faʻamoemoega e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi e lelei tele, ma o le mea lea e le mafai ona toilalo le faʻailoga. O se tasi o faʻataʻitaʻiga o le a amataina lenei gagana fou o le Volvo XC90.

E ui lava o se faʻataʻitaʻiga e naʻo le tasi le augatupulaga i le Volvo, o le XC90 o se tasi o faʻataʻitaʻiga e maualuga lona tulaga i le va o tagata faʻatau. Faʻamafanafana, faʻalagolago ma saogalemu, o le Volvo XC90 mo le tele o tausaga o mea uma na faʻamoemoeina e aiga ma sili atu.

O le suia o se fa'ata'ita'iga fa'apenei o le a le o se galuega faigofie, ae mautinoa lava e le fa'anoanoa Volvo. Ma talu ai matou te leʻi fia faʻatali, o loʻo matou lolomiina nei ata e faʻavae i luga o manatu o le Esetete ma le XC Coupe, e taumafai ai e vaʻai pe o le a le foliga o le Volvo XC90 i le lumanaʻi. E pei? E tumau pea le manatu. O loʻo faʻatali pea mo lana faʻaaliga mulimuli, faʻatulagaina mo le Paris Motor Show ia Setema.

O le Volvo XC90 fou lea? 19219_1

Faitau atili