GP de Xina: aquesta temporada només Mercedes a la Fórmula 1

Anonim

En quatre curses, quatre victòries i tres d'un dos. La vida va bé per a l'equip de Fórmula 1 Mercedes.

No és sorprenent que els monoplaça Mercedes hagin recuperat la seva supremacia al Gran Premi de Xina. Lewis Hamilton va tornar a guanyar, i ja suma 3 victòries consecutives aquesta temporada.

En segon lloc un altre Mercedes, el de Nico Rosberg. El pilot alemany ha hagut de córrer per "córrer per perdre" després d'una mala sortida. D'avançament en avançament va aconseguir assolir la segona posició, però amb la 1a posició ja molt lluny.

La sorpresa va arribar per part de Ferrari, amb Fernando Alonso fent una cursa destacada, en una mostra magistral de tenacitat, estratègia i capacitat de patiment, aconseguint resistir els atacs de Daniel Ricciardo fins al final. Caldrà veure si aquest va ser un resultat aïllat de Ferrari, o un resultat sostingut per una nova "alè" tècnica de la marca italiana.

Sebastian Vettel va tornar a ser derrotat pel seu company d'equip, creuant la línia en la cinquena posició, a 24 segons. També al top 10, dos Force India destacats amb Toro Rosso tancant aquest grup. Mala cursa per als Mclaren (11è i 13è lloc) a una volta del vencedor.