Formula 1: Rosberg voitti Itävallan GP:n

Mercedesin hegemonia ulottui Itävallan GP:hen. Nico Rosberg voitti jälleen ja kasvattaa johtoa Formula 1:n MM-sarjassa.

Jälleen kerran Mercedes saneli säännöt Formula 1 -viikonlopun aikana. He eivät onnistuneet nousemaan paalupaikalle, mutta he eivät voittaneet. Nico Rosberg voitti Itävallan Formula 1 Grand Prix -kilpailun, vaikka Williams sijoittui taulukon eturivissä ja jossa näytti siltä, että kaikki oli muodostumassa historialliseen voittoon englantilaiselle brändille. Rosberg siirtyi ensimmäisellä varikkopysähdyksellä etupuolelle, ja siitä eteenpäin etua lisättiin.

KATSO MYÖS: WTCC-kuljettajat eivät edes halunneet uskoa, että he vuonna 2015 kulkevat Nürburgringin läpi

Toiseksi sijoittui Lewis Hamilton. Englantilainen kuljettaja onnistui ohittamaan Valtteri Bottaksen renkaanvaihdossa ja jopa yrittänyt kuroa kiinni joukkuetoveriaan, kiistassa ykköspaikasta tuloksetta.

Itävallan Grand Prix, Red Bull Ring 19.-22.6.2014

Suurimmaksi häviäjäksi osoittautui Felipe Massa, joka aloitti ruudukon ensimmäisestä paikasta ja päätti kilpailun 4. sijalle. Brasilialainen kuljettaja oli varikkopysähdyksen suurin uhri. Parempi onni oli hänen joukkuetoverillaan Valtteri Bottas, jolla oli loistava viikonloppu: hän sijoittui 3. sijalle ja tuskin pääsi paalupaikkaan.

Viidenneksi sijoittui Fernando Alonso, jota seurasi inspiroitunut Sergio Pérez, joka sijoittui erinomaiselle 6. sijalle yksipaikkaisen Force Indian ohjaimissa. Kimmi Räikkönen päätti Top 10:n valitessaan Ferrarinsa moottoriongelmista.