Trophy C1. Viimeinen ratkaiseva kierros Bragassa kahdeksan voittajalla

Anonim

Kun uskomaton määrä 15 joukkuetta taisteli mestaruudesta kahdessa kategoriassa, PRO ja AM, C1 Learn & Drive Trophyn kolmannen kauden viimeinen matka ei tuottanut pettymystä.

Kauden viimeistä kilpailua, joka pidettiin Vasco Sameiro Circuitilla Bragassa, leimasi korkea kilpailukyky, minkä todistavat hyvin palkintokorokkeelle nousseet kahdeksan joukkuetta.

Löytääkseen PRO- ja AM-luokkien mestareita, C1 Trophy kehitettiin tässä muodossa Bragan radalla. Ensimmäistä kertaa kolmen vuoden olemassaolon aikana Motor Sponsorin järjestämässä kilpailussa oli sarja sprinttikilpailuja.

C1 Trophy

Yhteensä 25 radalle saapunutta Citroën C1:tä (joiden joukossa oli Razão Automóvelin C1) kilpaili kuudessa osakilpailussa, jotka kestivät kukin 50 minuuttia. Nämä pelattiin yksin (vaihtamatta kuljettajaa jokaisen kilpailun aikana), ja joukkueiden yhteistulokset sanelivat voittajat.

Se oli fantastinen viikonloppu erittäin tiukoilla kisoilla ja useilla joukkueilla voitettavana. Otimme debytoimisen 6 sprintin kilpailun muodossa, jotka kestävät 50 minuuttia, matkalla, jossa tittelit ratkaistiin. Tiedämme, että innovaatio on moottoriurheilun tunnussana, ja sen teimme jälleen kerran. Loppujen lopuksi tyytyväisyys oli yleistä ja tämä on epäilemättä paras tapa lopettaa aikakausi, jossa kilpailutekijä oli aina läsnä.

André Marques, Motor Sponsorin johtaja

suuret voittajat

PRO-luokan johtaja Bragaan saapuessaan, VLB Racing -tiimi jätti Vasco Sameiro Circuit -radalta mestarin tittelin. Sitä varten neljässä ensimmäisessä kilpailussa saadut voitot olivat ratkaisevia ja antoivat joukkueen omaksua hallintarytmin kahdessa viimeisessä kilpailussa ja siten voittaa matkan.

Toiseksi Trophy C1:n lopullisessa luokituksessa PRO-kategoriassa meni Termolan, joka oli jo eronnut Portimãossa saavutetusta toisesta sijasta, kun taas kolmanneksi tuli Artlaser by Gianfranco, joka voitti kauden ensimmäisen kilpailun. , myös kiistelty asiassa Braga .

Kun pyrimme saavuttamaan tämän pokaalin, tarkoituksenamme oli voittaa. Kahden ensimmäisen vuoden aikana emme olleet kovin onnekkaita, mutta kolmantena vuonna se oli lopullisesti. Teimme kaikkemme, jotta kausi olisi korkeimmalla tasolla ilman yllätyksiä, ja päätimme vuoden parhaalla mahdollisella tavalla.

Luís Delgado, vastuussa VLB Racingista.

AM-luokassa Bragassa järjestetyissä kuudessa kilpailussa oli viisi eri voittajaa: LJ Sport 88 kahdella voitolla, OF Motorsport, G's Competizione, Five Team ja Casa da Eira.

C1 Learn & Drive Trophy

Mitä tulee luokan kokonaisvoittoon, tämä kuului Torres Racing Teamille, joka koko kauden aikana lisäsi voiton, neljännen ja viidennen sijan. AM-luokan kakkosena ja vain neljän pisteen päässä oli Razão Automóvel -tiimi, joka nousi AM-luokan johtoon voitettuaan avauskierroksen Bragassa. Podiumin päätti LJ Sport 88.

Olemme erittäin iloisia, koska tämä oli meille suuri saavutus. Olemme neljä ystävää, kaikki amatöörejä, jotka kokoontuivat viime vuonna kilpailemaan pokaalista ja kaiken työn tulos ei voisi olla parempi.