Renegade ja Compass ladattavat hybridit debytoivat erityisellä "First Edition" -sarjalla

Anonim

Jeep päätti luoda ladattavien hybridimallien debyyttiä Euroopan markkinoilla. Renegade Jeep ja Kompassi 4x , "Ensimmäinen painos".

Tämä erikoisversio on tilattavissa huhtikuun loppuun asti ja se on saatavilla kahdessa kokoonpanossa: "S"-varustetasoon perustuva "Urban" ja Trailhawk-varustetasoon perustuva "Off-road".

Tämän erikoissarjan etuja ovat takuun pidennys neljään vuoteen ilman kilometrirajoituksia, neljän vuoden huolto, kahdeksan vuoden akun takuu ja jopa Wallboxin tarjous kotikäyttöön ja erityinen kaapeli latausta varten julkisissa paikoissa. .

Jeep Renegade 4xe ja Jeep Compass 4xe

Lisäksi "Urban"-kokoonpanossa on 19" pyörät ja "Off-road" 17" renkailla, Full LED-ajovalot (Compass 4x:ssä ne ovat Bi-Xenon), 8,4" keskusnäyttö, 7" TFT-näyttö (mittari) paneeli) ja järjestelmät, kuten kuolleen kulman varoitus, takakamera tai "Park Assist".

Jeep Renegade 4xe

Jeep Renegade ja Compass 4x

Sekä Jeep Renegade 4xe että Compass 4xe ovat ensimmäiset amerikkalaisen tuotemerkin ladattavat hybridimallit Euroopan markkinoilla, ja niissä on debyytti "Jeep 4xe" -tunnus, joka tunnistaa kaikki merkin sähköistetut mallit.

tilaa uutiskirjeemme

Elävöittämään Jeep Renegade ja Compass 4x löydämme Firefly 1.3 turbobensiinimoottorin, joka näyttää liittyvän taka-akselille asennettuun sähkömoottoriin. Toisin sanoen siinä on neliveto, jossa polttomoottori käyttää etuakselia ja sähkömoottori taka-akselia.

Suurin yhdistetty teho on 240 hv, mikä tekee Renegade 4xe:stä ja Compass 4x:stä oman sarjansa tehokkaimmat jäsenet, jotka pystyvät toimittamaan 0-100 km/h noin 7 sekunnissa ja saavuttamaan 200 km/h.

Jeep Renegade 4xe
"4xe" on nimitys, joka erottaa Jeep-mallien sähköistetut versiot.

Kolmella uudella ajotilalla – Hybrid, Full Electric ja E-save – ja erityisominaisuuksilla, kuten "Sport Mode", "Eco Coaching" ja "Smart Charging" (tämän avulla lataustilaa voidaan hallita kuljettajan älypuhelimen kautta), Renegaden ja Compass 4xe:n sähköinen toimintasäde on jopa 50 km, ja niiden CO2-päästöt ovat alle 60 g/km hybriditilassa.

Lopuksi, mitä tulee lataamiseen, Wallbox jopa 3 kW teholla kestää 3t30min. Nostamalla teho 7,4 kW:iin latausaika lyhenee 100 minuuttiin.

Jeep Renegade 4xe

Koska saapuminen Jeep-osastolle on suunniteltu alkukesästä, on edelleen epäselvää, kuinka paljon uudet Jeep-ladattavat hybridit maksavat.

Lue lisää