LOPPUMYYTY C1 Academy Razão Automóvelin ensimmäisellä kierroksella

Kartódromo Internacional de Palmela oli valittu vaihe kilpailun ensimmäiselle kierrokselle C1 Academy -autokirja . Kierros, jossa neljälle karsintakokeelle vapaana olleet 80 paikkaa myytiin loppuun.

Martim Fidalgo, Hélder Gomes, Alexandre Gouveia ja Gonçalo Raminhos olivat neljä valittua ehdokasta. Radan sisällä kilpailut käytiin sekunnin sadasosalla, ja useat ratsastajat osoittivat johdonmukaisuutta ja pitivät pätevyyden auki viimeiseen kierrokseen asti.

Katso parhaat kuvat täältä:

Jotta kaikille kuljettajille taattaisiin tasa-arvoiset olosuhteet radalla, kaikki ehdokkaat punnittiin ja autot vaihdettiin kunkin erän toisella kierroksella. Tulos? Vaikka vain neljä kuljettajaa oli pätevä, kokonaistunne oli kilpailuviikonloppuna tyypillinen tyytyväisyys ja hauskanpito.

Nyt C1 Academy Razão Automóvel on matkalla kohti Cabo do Mundon kartingrata Perafitassa (Matosinhos), 1. helmikuuta, toista finalistien valintaa suureen finaaliin: kausi C1 Learn & Drive Trophyssa, kaikki maksettu Razão Automóvelissa.