Nuno Antunes oli 20. Rally da Guardan suuri voittaja

Lauantaina pidetyssä kilpailussa Senhora dos Verdes -puistossa Gouveiassa. Francisco Carvalho – myös Minillä – sijoittui toiseksi, vaikka hänet tunnettiinkin tässä kilpailussa eniten voittoja saavuttaneena kuljettajana. João Batista puolestaan Mercedes-Benzin ratissa nousi viimeiselle sijalle palkintokorokkeella.

Mediakilpailussa Luís Merca ylsi palkintokorokkeelle, jota seurasivat António Catarino ja Ricardo Carvalho. Naisten kilpailussa voitti Vera Vozone, joka ajoi Minillä, jota seurasivat Mariana Lemos ja Maria Carpinteiro Albino.

Toinen kohokohta 20. Rally da Guardassa oli Renault 8 Gordini, joka vuonna 1967 voitti TAP-rallin José Carpinteiro Albinon ohjaamana. Autoa ajoi hänen poikansa Eduardo Carpinteiro Albino, joka 50 vuotta myöhemmin onnistui sulkemaan rallin kymmenen parhaan joukon.

Renaultin, Fordin ja Bridgestonen/First Stopin erityistoimista osallistujat valitsivat Renaultin ja Fordin "rallin parhaaksi automerkiksi".

Tässä mielenosoituksessa, jolle on ollut alusta alkaen ominaista hauskanpito ja toveruus sekä kilpailijoiden keskinäiset tai organisaatiota vastaan leikit ja pelit, säilytettiin perinnettä ja ilmeni luovuutta humorististen tekstien lukemisesta ajoneuvojen oudoin koristelu.