Драги Maserati, „не биди љубоморен“

Anonim

Ова видео се преведува во пласман на производи буквално на највисоко ниво, произведено од Garage Italia Customs, Centro Stile што спроведува ексклузивни проекти за дизајн на автомобили, приспособени на уникатната личност на секој клиент.

„Онаму каде што соништата се остваруваат“ е мотото на оваа италијанска верзија на Pimp My Ride: покрај приспособувањето на високо ниво, приспособувачот нуди ексклузивност пред се. Компанијата естетски ги преработува сите видови возила, Скутерите и Ролс Ројс уживаат во истиот легитимитет и посветеност. Меѓу сите специјални бои, реквизити и класични каросерии, нема автомобил како него.

Ако сакате да завиткате автомобил за да го дадете некому, ова е најприфатливата услуга на Garage Italia Customs. Ако сакате да одите понатаму и да го редизајнирате ентериерот на секои 7 дена во неделата, погрижете се да имате 7 различни облеки кои одговараат на шаблоните што сте ги избрале. Галицизмот „правење приврзок“ никогаш немал толку смисла…

ВИДИ ИСТО: Citröen сака ретро и ќе биде инспириран овде

Креациите се на талентираниот Лапо Елкан и опфаќаат широк спектар од Fiat 500 до двобоен Jeep. За Лапо Елкан персонализацијата е сериозна работа. Токму тој, во 2007 година, го инспирираше лансирањето на Fiat 500, првиот навистина приспособлив автомобил. И сакате да знаете повеќе? Тој е дизајнерот кој е и зад сцената на шоуто „Tailor Made“ Ферари. Последна љубопитност: дизајнерот е брат на претседателот на Fiat Chrysler Automobiles... (Во ред, Лапо... смири се со Fiat 500).

Најоригиналните креации на Италијанецот се присутни во видеото подолу, а настрана скромноста (или коњите настрана), Fiat 500 Orange Tiger и Black&White Houndstooth верзијата не стојат ништо зад Maserati Ghibli. Сè уште истражуваме дали нападот на љубомора дошол од сопственикот или од самиот Maserati…

Дами и господа, директно од Милано:

Следете го Razão Automóvel на Instagram и Twitter

Прочитај повеќе