Opel Karl Rocks har allerede priser for Portugal

Anonim

Med de nye Karl Rocks satser Opel på en byboer som er i stand til å forlate asfalten og begi seg ut på mindre tilgjengelige stier.

Etter presentasjonen på Paris Motor Show, forbereder Opel nå ankomsten av den nye Karl Rocks på det nasjonale markedet, med ankomst til portugisiske forhandlere planlagt i mai.

Sammenlignet med den "normale" Karl, gir Karl Rocks i hovedsak mer allsidighet: større bakkeklaring, ekstra kroppsvern, takbøyler og en høyere kjøreposisjon. Den «eventyrlige» profilen overføres til interiøret takket være 1.013 liters bagasjerom (med setene nedfelt) og takket være det nye Navi 4.0 IntelliLink-systemet med navigasjon (tilgjengelig om sommeren).

RELATERT: Se priser for nye Opel Crossland X her

Under panseret finner vi den lille 1,0 liters tresylindrede bensinmotoren, med 75 hk kraft, tilknyttet en femtrinns manuell girkasse. Denne versjonen vil være tilgjengelig i Portugal av €13 240.

Alternativt kan alle som ønsker velge en Easytronic 3.0 robotboks, for €13 890 . Opel Karl Rocks-serien inkluderer også et gassalternativ – 1.0 FlexFuel – med et LPG-tilførselssystem, tilgjengelig fra €14 540.

Opel Karl Rocks har allerede priser for Portugal 20391_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer