Volkswagen Twin Up: Fordi 2 fremdriftsmetoder er bedre enn 1

Anonim

Volkswagen ønsker definitivt ikke å tape terreng når det kommer til forslag som er vennlige for miljøet og forbrukernes lommer, og tilbyr oss sin nye modell, Volkswagen Twin Up.

Etter at vi har introdusert deg for forslag, som Volkswagen e-Up og e-Golf, gir vi deg et hybridforslag basert på den minste modellen markedsført av Volkswagen, Twin Up. Hvis du fortsatt husker Volkswagen XL1 Concept, behold dette i tankene da Volkswagen Twin Up er basert på XL1-drivlinjen.

Volkswagen-Twin-Up-08

Men i praksis, tross alt, hva skiller denne hybriden Up fra det som allerede er vist?

La oss starte med mekanikkens backstage, hvor mye av «magien» skjer, og hvor Twin Up kommer med TDi-blokken på 0,8 liter og 48 hestekrefter, koblet til en 48hk elektrisk motor. Den kombinerte effekten er 75 hestekrefter (i stedet for de forventede 96 hestekreftene) og 215Nm maksimalt dreiemoment. For at Volkswagen Twin Up skal romme en skjøtstørrelse, har frontdelen mer enn 30 mm i lengde.

En annen nyhet ved denne Volkswagen Twin Up er girkassen, en moderne 7-trinns DSG-girkasse. En av de mest interessante løsningene som finnes i denne modellen, er imidlertid monteringen av den elektriske motoren, mellom motoren og girkassen, eliminerer motorens svinghjul, og konkurrerer dermed med den elektriske motoren for å eliminere deler av vibrasjonene som følge av driften av TDI-motoren. På denne måten ble vekten spart, noe som garanterer enda mer behagelig kjøring.

Volkswagen-Twin-Up-09

Alle komponenter som leverer strøm til drivverket er plassert på baksiden. Li-ion-batteriet med en effekt på 8,6 kWh, plassert for eksempel under baksetet, kan lades på to måter: enten via en plug-in-kontakt eller via gjenvinningssystemets strøm. Drivstofftanken har en kapasitet på 33 liter, den er ikke enorm, den er gjennomsnittsstørrelsen for en bil, størrelsen på Volkswagen Twin Up.

Når det kommer til ytelse, setter Volkswagen Twin Up oss inn i to helt forskjellige verdener, og dermed: i eksklusiv elektrisk modus er Twin Up i stand til å reise 50 km og akselerere fra 0 til 60 km/t på 8,8 s, og nå 125 km/t toppfart. Hvis vi kjører i kombinasjonsmodus med de to motorene, speiler ytelsen til Volkswagen Twin Up oss 15,7s i klassikeren fra 0 til 100 km/t og toppfarten stiger til akseptable, men ikke strålende 140 km/t.

Volkswagen-Twin-Up-02

Det skal bemerkes at, som i de tidligere modellene vi presenterer for deg, har Twin Up også «e-Mode»-knappen, der når det er nok ladning i batteriet er det mulig å sirkulere i 100 % elektrisk modus, men vi minner deg om at på andre 100 % elektriske modeller er denne knappen kun for å endre energigjenvinningsmodus.

Det annonserte forbruket, som i den ekstravagante XL1, ligger i ekstremt målte 1,1 l per 100 km, en virkelig referanseverdi. Ved kjøring med dieselmotor registrerer CO2-utslippet maksimalt 27g/km, en supervennlig verdi for miljøet. Vi er sikre på at en flokk med kyr slipper ut mye mer CO2...

Volkswagen Twin Up er kanskje til og med en liten by, men det er definitivt ikke en lett bil, siden settet har en egenvekt på 1205 kg.

Tokyo Motor Show 20112013

Estetisk ligner Volkswagen Twin Up sine brødre, men den har spesifikke detaljer for denne versjonen og vi starter med å fremheve 15-tommers felgene utstyrt med dekk i dimensjonene 165/65R15. Selv med plass til fire personer inne, klarte Twin Up å holde en aerodynamisk koeffisient på 0,30, en god verdi, men ikke lenger en målestokk.

Motorrommet er fullstendig dekket med flere deksler, men alle grunnleggende vedlikeholdstjenester er riktig angitt.

En annen estetisk detalj av Volkswagen Twin Up-presentasjonsversjonen, går gjennom den blanke hvite malingen med koden (Sparkgling White), den har bladinnsatser i de nedre delene av kroppen i blått, som endrer tone i henhold til lysinnfallet.

Volkswagen-Twin-Up-07

Volkswagen begynner å ta seriøse grep når det kommer til hybridmobilitet, etter XL1, strålende i konseptet, men med en pris i stratosfæren av hybrider tar Volkswagen nå litt mer bevissthet, med en mer realistisk og som muligens lover å ha kommersielle returer i flere land, med riktig prispolitikk.

Volkswagen Twin Up: Fordi 2 fremdriftsmetoder er bedre enn 1 11241_6

Les mer