Bentley Bentayga for fiskeelskere er her

Anonim

Bentley Bentayga Fly Fishing fra Mulliner er den nye versjonen av det britiske merkets første SUV, dedikert eksklusivt til fiskeentusiaster.

Bentley skapte den perfekte SUV-en for hobbyister for å nyte en dag med fiske ved elven. Denne utgaven ble kalt Bentley Bentayga Fly Fishing av Mulliner og inkluderer bagasje designet for idrettsutøvere for å lagre alle nødvendige redskaper.

IKKE MÅ GLIPPES: Bentley Bentayga er Mansorys "Neste offer"

Denne versjonen ble designet for å brukes på fiskedager, og det er derfor Mulliner – ansvarlig for interiørdesignen til de luksuriøse britiske modellene – designet bagasjerommet til Bentley Bentayga for dette formålet. Vi finner individuelle rom for å oppbevare fire komplette stenger, en "kiste" for å oppbevare alt nødvendig materiale, en annen for oppbevaring av støvler (vanntett) og til slutt en dedikert plass for å lagre litt snacks som trengs for den lange dagen med fiske. Som seg hør og bør er hele bagasjerommet produsert av toppmaterialer, fra porselen og krystall, til skinn, og ferdig i aluminium og karbonfiber (for fremstilling av fiskestenger for eksempel). For de mest krevende finnes det også flere alternativer for interiør og eksteriørfarger, samt kupélys med logoen til de to merkene.

Under panseret beholder denne spesialutgaven Bentley Bentayga de samme egenskapene som den vanlige versjonen, nemlig en 608hk twin-turbo W12-blokk med 608hk, firehjulsdrift og åtte-trinns automatgir. Foreløpig er dette den raskeste SUV-en i verden. Sprinten opp til 100 km/t er unnagjort på 4,1 sekunder og toppfarten er rundt 300 km/t.

RELATERT: Kjenn guts of Bentley Bentayga

Bentley Bentayga for fiskeelskere er her 13391_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer