Opel Adam S: Revolusjon innen miniraketter!

Anonim

For å parafrasere visse personligheter, "legger Opel alt kjøttet i steken" når det kommer til sportslige forslag på Geneve Motor Show 2014, etter den radikale Astra OPC EXTREME, nå har vi Opel Adam S.

Abarth 500 har ikke lenger det eksklusive monopolet på super mini, da Opel nettopp har blitt med på festen, med Opel Adam S.

Hvis de trodde det første motortilbudet på Opel Adam var en total tørke, kan ting være i ferd med å endre seg og seriøst. Etter den nylig introduserte 1.0 SIDI-blokken, med 2 effektnivåer, spiller Opel et avgjørende kort på Adam, med en blokk full av steroider, og tyr til superlading.

Opel-Adam-S-Prototype-fremre-trekvart

Vi snakker om 1,4 Ecotec Turbo-blokken, med 150 hestekrefter og 220 Nm dreiemoment, som vil kunne slynge den lille Adam S opp til 220 km/t, ifølge Opel. Dessverre er ikke tidene fra 0 til 100km/t avslørt, men det ser ut til at vi har en supermini som vil være i stand til tider under 8 sekunder fra 0 til 100km/t.

Men det er ikke alt, Opel Adam S har detaljer som kan gjøre den dynamiske opprørsadferden til en referanse i segmentet.

Ifølge Opel vil Opel Adam S ha komponenter av OPC-settet tilgjengelig, som inkluderer det høyytelses bremsesystemet, med 370 mm skiver foran. Opel Adam S skal med andre ord ikke lide av ustabiliteten i bremsingen, som er iboende for biler med kortere akselavstand. I tillegg til bremsene har vi også et chassis med spesifikk tuning og sportsstyring. For å fullføre et snev av mental galskap hos Opel-ingeniører, vil Opel Adam S ta med seg en streng diett, med lettere materialer.

Opel-Adam-S-Prototype-Interiør

For at Opel Adam S skal ha plass til skivestørrelser, vil 18-tommers hjul være standard, samt sportsunderstell og hvis ikke det var nok til å få vann i munnen til de som allerede forelsker seg i Opel Adam. S, Opel bestemte seg for å skille Opel Adam S fra resten, med detaljer som: spesifikk bakspoiler, nedre frontspoiler, speildeksler med utseende i karbon og Recaro sportsseter i skinn.

Innvendig har vi, i tillegg til den sportslige atmosfæren og innsatsene som identifiserer Opel Adam S, kontrasten til sømmene på Recaro-setene, med sømmene på håndbremsen og girvelgeren.

Opel ønsket ikke å si om denne Opel Adam S vil være den endelige versjonen, designet for produksjon, men det forble i luften at endringene vil være minimale for å bli produsert.

Følg Geneva Motor Show med Ledger Automobile og hold deg oppdatert på alle lanseringene og nyhetene. Legg igjen kommentaren din her og på våre sosiale nettverk!

Opel Adam S: Revolusjon innen miniraketter! 16747_3

Les mer