EMEL lanserer en undersøkelse og innrømmer gjennomgang av tariffer

Anonim

Vær oppmerksom på at denne nyheten er spesielt for deg: EMEL (Public Parking Company) forbereder seg på å distribuere en undersøkelse for å finne ut om "kundene" er fornøyde med selskapets arbeid og, tatt i betraktning den vanskelige situasjonen i landet, opplyser at det kan bli endring i gjeldende tariffer.

For António Júlio de Almeida, president for selskapet, "EMEL produserer tid og mobilitet. Vi må sørge for at folk beveger seg godt, ikke bruker for mye tid på å lete etter parkering. Nesten 10 % av Lisboas befolkning er EMEL-kunder, og derfor må vi forstå om vi gjør jobben vår godt.

«Vi er alltid ute etter å forbedre oss. Vi må avklare folks behov. Vår idé er, for året, å ha konklusjoner og sette inn tiltakene som vil følge av denne undersøkelsen,» la selskapets president til Lusa-byrået.

EMEL lanserer en undersøkelse og innrømmer gjennomgang av tariffer 18165_1
Men så bra som EMELs arbeid er, det som interesserer oss mest, kunder, er å vite om det vil bli endringer til det bedre (forståelig nok lavere tariffpriser). I følge António de Almeida, «har mye endret seg de siste årene og vekten av utgiftene er mye større enn for 20 år siden. Jeg skulle ønske at parkeringsutgiftene ikke ble en ekstra belastning på familienes budsjett”. Vi også herr president...

Derfor innrømmer han at «selskapet kan komme for å foreslå og kammeret kan endre tariffsystemet for å balansere disse tingene på nytt».

Undersøkelsen vil bli utført på telefon mellom 30. oktober og 24. november til ca. 2 tusen innbyggere bosatt i Lisboa, ikke-bosatte, kjøpmenn, studenter og innbyggere med redusert mobilitet. 110.000 løpesedler skal også deles ut i postkasser i områdene der EMEL opererer og i områdene der det snart skal operere.

Tekst: Tiago Luís

Kilde: Økonomisk

Les mer