Regjeringen suspenderte ansikt-til-ansikt handel med motorkjøretøyer

Anonim

Regjeringen suspenderte ansikt-til-ansikt handel med sykler, motorkjøretøyer, motorsykler, traktorer og landbruksmaskiner. Dette tiltaket er effektivt så lenge den nåværende unntakstilstanden består.

Selv om den har suspendert detaljsalget av denne typen kjøretøy, har ikke regjeringen til hensikt å stanse aktiviteten til reparasjons- eller vedlikeholdsbedrifter, samt salg av deler og tilbehør og tauetjenester.

Formålet med dette unntaket er således å sikre at flåtene som garanterer distribusjon av essensielle varer og tjenester fungerer som de skal.

Selv om ansikt-til-ansikt handel med kjøretøy har blitt suspendert, har flere merker lansert og forsterket sin forpliktelse til online salgstjenester som lar kunder kjøpe og motta kjøretøy uten å forlate hjemmet.

Regjeringen sier også at løsningene knyttet til handel med biler og andre kjøretøy allerede utstedt i utsendelse «kan bli revidert dersom det skjer en endring i forholdene som avgjorde den respektive prognosen».

brukte biler til salgs

Best.nr. 4148/2020

Regjeringen suspenderte ansikt-til-ansikt handel med kjøretøy, en beslutning som kan konsulteres i bestilling nr. 4148/2020. Vi har fremhevet noen deler av utsendelsen, men du har en knapp på slutten av artikkelen som gir deg tilgang til hele utsendelsen.

SAMMENDRAG: Regulerer utøvelse av engros- og detaljhandel med matdistribusjon og bestemmer stans av handel med sykler, motorkjøretøyer og motorsykler, traktorer og landbruksmaskiner, skip og båter.

Mens:

(…)

I henhold til vilkårene i underpunktene d) og e) i paragraf 2 i artikkel 18 i dekret nr. 2-B/2020 av 2. april kan regjeringsmedlemmet som er ansvarlig for økonomien, ved hjelp av en ordre, bestemme utøvelsen av detaljhandel ved engroshandelsbedrifter, samt begrense eller suspendere utøvelse av detaljhandelsvirksomhet eller levering av tjenester fastsatt i vedlegg ii til nevnte dekret, fullmakter som er gjenstand for delegering;

En av Regjeringens prioriteringer er å sikre at forsyningskjedene for essensielle varer og tjenester fortsatt sikres;

(…)

nr. 26 i vedlegg ii til dekret nr. 2-B/2020, av 2. april, dekker virksomheter som driver handel med sykler, motorkjøretøyer og motorsykler, traktorer og landbruksmaskiner, skip og båter;

Det er ikke ment nå å stanse aktiviteten til vedlikeholds- eller reparasjonsbedrifter, samt salg av deler og tilbehør og slepetjenester, hvis aktivitet kan opprettholdes i henhold til vilkårene i det nevnte dekret nr. 2-B/2020 av april 2.:

Jeg bestemmer, under henholdsvis punktene d) og e) i paragraf 2 i artikkel 18 i dekret nr. 2-B/2020 av 2. april, og i bruken av fullmakter delegert gjennom punkt d) og e) i nr. 1 av utsendelse nr. 4147/2020, av 5. april, publisert i Diário da República, 2. serie, nr. 67-A, av 5. april 2020, av ministeren for stats, økonomi og digital overgang, følgende:

  1. (…)
  2. (…)
  3. (…)
  4. (…)
  5. Suspensjon av virksomheten for handel med sykler, motorkjøretøyer og motorsykler, traktorer og landbruksmaskiner, skip og båter, uten at det berører bestemmelsene i paragraf 2 i artikkel 10 i dekret nr. 2-B/2020 av 2. april.
  6. Bestemmelsene i denne ordren påvirker ikke eksistensen av mer restriktive regimer som kan vedtas.
  7. Løsningene foreskrevet i de foregående tallene kan revideres dersom det skjer en endring i forholdene som avgjorde den respektive prognosen.
  8. Denne ordren trer i kraft 6. april 2020, med unntak av bestemmelsene i paragraf 5, som trer i kraft på datoen for undertegning av denne ordren, og forblir i kraft så lenge erklæringen om unntakstilstand opprettholdes.

Best.nr. 4148/2020

Se Fleet Magazine for flere artikler om bilmarkedet.

Razão Automóvels team vil fortsette online, 24 timer i døgnet, under COVID-19-utbruddet. Følg anbefalingene fra Generaldirektoratet for helse, unngå unødvendige reiser. Sammen vil vi kunne overvinne denne vanskelige fasen.

Les mer