O le a le 24 fa'amau i luga o le Porsche 919 foeuli mo?

Anonim

Na'o le sili atu i le masina talu ai, na maua ai e Porsche lona manumalo lona 19 i le 24 itula o Le Mans, lona tolu i le laina. O se tuuga lea, e faaopoopo atu i masini ma avetaavale, sa i ai le Porsche 919 Hybrid e avea ma tagata autu.

O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le 2014 Geneva Motor Show, na faʻalauiloaina i lena taimi ma le faʻamoemoe o le faʻaumatiaina o le pule a Audi i le tuʻuga faʻasolopito o le tumau, o loʻo faʻatusalia ai le tumutumu o tekinolosi i le fale o Stuttgart. Seʻi o tatou vaʻavaʻai: o le 2.0 lita e fa-silinder V-foliga turbo afi i luga o le axle tua, faʻapipiʻiina e se afi eletise e faʻaulu ai uili pito i luma, lua faiga toe faʻaleleia le malosi (faʻamaʻi ma faʻafefe), o le alava carbon ma le alumini chassis, naʻo. 875 kilokalama le mamafa ma se va'aiga aerodynamic atoa.

O nei tekinolosi fa'aonaponei uma o lo'o i le tautua a pailate e ala i se foeuli e tutusa le maualuga, fa'atotonu i tekinolosi… ae faigata ona fa'aalia mo le lautele o tagata soifua. E le pei o taavale tatou te aveina i aso uma, o le galuega a le foeuli iinei e sili atu nai lo le suia o le itu.

I le aotelega, e 24 faʻamau i luma ma ono laupepa i tua, faʻatasi ai ma se laupepa i le ogatotonu e faʻapipiʻi (toetoe lava) faʻamatalaga uma e fesoʻotaʻi ma le taʻavale - faʻaogaina o mea, tulaga o le maa, saoasaoa, ma isi. O foliga faatafafa o le foeuli e faigofie ai ona sau i totonu ma fafo o le taavale.

Porsche 919 Hybrid - uili uili

O fa'amau e masani ona fa'aoga o lo'o tu'u i le pito i luga, faigofie ona maua i lima matua, ma fa'ataga mo le fa'afoega i le va o le afi afi ma le eletise. O le ki lanumoana (16) i le itu taumatau e fa'aaoga e fa'ailo ai moli pe a oso. I le isi itu, o le faamau mumu (4) e faʻaaogaina e aveese atili ai le malosi mai le maa - "faʻateleina".

O suiga fa'asolosolo i lalo o le fa'aaliga - TC/CON ma le TC R - e fa'aoga lelei le fa'atonutonuina o le toso, ma galulue fa'atasi ma fa'amau i le pito i luga (samasama ma le lanumoana). O ki i lanu piniki (BR) e fa'aoga e fetu'una'i taofi, i le va o le pito i luma ma tua'i.

E tutusa le taua o le RAD ma le OK (lanu meamata), e pulea ai le leitio - mo le fesoʻotaʻi ma le 'au, ae le o le faʻalogo i musika… O le faʻamau mumu INU i le agavale e mafai ai ona e faʻaogaina le mea inu a le avetaavale, o le isi lanu tutusa i luga. le itu taumatau SAIL, sefe le suauu e ala i le le faatagaina o le afi afi e faʻalavelave. O le RECUP rotary switch e pulea le malosi toe faʻaleleia.

Ae mo foe, o mea e sili ona taua o loʻo i le ogatotonu, e faʻaaogaina mo suiga o mea. I le pito i luga o loʻo i ai foe e pulea le "faʻateleina" ma o loʻo i lalo e pulea ai le pipii.

Faigofie ona teuteu, sa'o? Vaʻai faalemafaufau e tatau ona pulea nei mea uma i le saoasaoa e sili atu i le 300 km / h…

Porsche 919 Hybrid

Faitau atili