POWERFUL ole afi fou e lua-stroke mai le Renault

Anonim

Fa'atu'u i tua mo le tele o tausaga, e mafai ona toe fo'i atu afi ta'amilosaga e lua-stroke i le fale ta'avale e ala i le faitoto'a tele. O Renault e nafa ma lenei mea na ausia, faatasi ai ma le faʻasalalauga o masini POWERFUL.

E lelei le soifua maloloina o afi afi i totonu ma fautuaina. Faʻateleina le lelei, sili atu le malosi ma faʻaitiitia le faʻaleagaina, afi afi afi i totonu e le taofia le tolopoina o latou oti, pe ona o le faʻaauau pea o atinaʻe faatekinolosi pe ona o le leai o ni mea tau tamaoaiga mo isi fofo.

FESOASOANI: Toyota Fa'ailoa Manatu Fou mo Ta'avale Fa'atosina

O se tasi o ia fa'ata'ita'iga o le afi fou a le Renault POWERFUL - o se igoa e maua mai i le "POWERtrain mo le FUture Light-duty". O se afi tiso e 2-silinder ma na'o le 730cc. E oo mai i le taimi nei e leai se mea fou, pe ana le mo le taamilosaga e lua-stroke - matou te faamanatu atu ia te oe o aso nei o taavale uma o loʻo faʻatau atu e faʻaaogaina masini e fa-stroke.

O se fofo ua lafoaia i totonu o fale gaosi oloa mo se taimi umi mo ni mafuaaga. E mafua ona o le le lava o le lamolemole, faʻaogaina le pisa ma le vaivai o le alualu i luma i le malosiaga. E le gata i lea, o nei afi o loʻo faʻaogaina (pe faʻaaogaina ...) le faʻafefiloi o le suauʻu i totonu o le afi mo le faʻamoemoega o le lubrication, lea e faʻaosoina ai le maualuga o le faʻafefe i le siosiomaga. Afai e saʻo lelei le manatuaga ia te aʻu, o le foliga mulimuli o masini e lua-stroke i totonu o fale taʻavale o le mea lenei (i le ata e mafai ona e vaʻai i se Trabant, faʻailoga mai Soviet Siamani):

trabant

Faitau atili