O le Hyundai KAUAI ma le i30 Fastback na maua le faailoga o le mamanu

Anonim

O le iF Design Awards o se tasi lea o faailoga sili ona taua o le mamanu, ma sa i ai talu mai le 1953. O le iF (International Forum) e filifilia oloa i le lalolagi atoa mai lala uma o le alamanuia e faʻamoemoe e tuʻuina atu faʻailoga e iloa ai mamanu sili ona lelei.

I le 2018, na mafai ai e Hyundai ona vaʻai i le lua o ana faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu lenei taui. O le Hyundai KAUAI ma le Hyundai i30 Fastback na manumalo i le faailoga o le Product area i le vaega o Ta'avale/Ta'avale.

O le ata o le Hyundai i30 Fastback o lo'o fa'aalia ai le tele o vaega, na faia i le taualuga fa'ase'e ma se pulou fa'aumi. O lenei faʻailoga tulaga ese e maua e se taualuga maualalo faʻatusatusa i le tino o le hatchback, lea e le faʻafefe ai le aoga o le faʻataʻitaʻiga. O le laina i30 o loʻo i ai nei e le gata i le Fastback, ae faʻapea foʻi ma le faʻataʻitaʻiga lima-faitotoa, le i30 SW, ma le taʻaloga i30 N, ma faʻamalieina ai manaʻoga o tagata faʻatau uma.

Hyundai i30 fastback

Hyundai i30 Fastback

O le SUV fa'apitoa muamua a le fa'ailoga, le Hyundai KAUAI, o le tasi fo'i lea e iai le mamanu iloga. E tulaga ese i luga o mea uma ona o le maualuga o le faʻatusatusaga ma moli ulu e lua o loʻo tuʻuina i lalo o moli o le ao o le LED, faʻamautu elemene e iloa ai le ituaiga Korea, o le cascading grille.

Mo lana vaega, o le mamanu totonu o le Hyundai KAUAI e atagia ai le autu i fafo, e faʻaalia ai le lamolemole, faʻataʻitaʻi luga i lalo o le meafaifaʻaili, lea e mafai ai e tagata faʻatau ona faʻafetaui a latou lava sitaili ma lanu faʻapitoa: efuefu, lime ma mumu. O le tuufaatasiga o lanu i totonu e faʻaoga foi i fusipaʻu nofoa.

O nei fa'ailoga e fa'ailoa ai la matou tautinoga i le atina'eina o ta'avale e fa'aalia ai la matou faiga fa'apitoa i le mamanu.

Thomas Bürkle, Faʻatonu Faʻatonu i le Hyundai Europe Design Center

Ua uma ona mafai e Hyundai ona aoina le taui i le 2015 ma le Hyundai i20, i le 2016 ma le Hyundai Tucson, ma i le 2017 ma le tupulaga fou o le i30.

Ole sauniga ole iF Design ole a faia ile aso 9 o Mati.

Faitau atili