Audi A8 L Saogalemu: Saogalemu Maualuga!

Anonim

E aunoa ma se masalosalo, o se manatu mamafa. Su'esu'e le talosaga fou a Ingolstad mo le 'polopolo': le Audi A8 L Security. O le pito i luga o le saloon, o se saogalemu moni.

Audi faatoa faʻaalia lana talosaga sili ona muscular i tulaga o le felauaiga o tagata e ono aʻafia i osofaʻiga faʻaauupegaina, pe faʻatasi ma se fana poʻo se faʻamalo roketi. Sauni e feagai ma soʻo se tulaga - ma tuʻuina atu lou fatafata i pulufana ma le malulu o se Chuck Norris ... - o lenei Audi A8 L Security, ua faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻaonaponei faʻaonaponei. O lea la, aʻo leʻi osofaʻia se taavale o lenei ituaiga, e sili atu le toe mafaufau ...

Audi A8 L Puipuiga

O lona fausaga, e fa'avae i luga o le L version, e pei o le umi, e fuaina le 5.23m le umi. I totonu o le auivi o lenei A8 L Saogalemu o loʻo i ai pea le fausaga ASF (Audi Space Frame), tele lava i le alumini ma gaosia i le fale gaosi Neckarsulm, le laumua o le Quattro system ma le gaosiga o laina mo Audi A8.

Ae mo lenei Audi A8 L Security, o le faʻamalosia o le chassis ma vaega faʻapipiʻi o loʻo faia i lima, i se nofoaga faalilolilo. Ina ia fa'apipi'i i luga o le fa'avaa A8, e mana'omia le 450 itula o tagata faigaluega fa'apitoa.

Audi A8 L Puipuiga

Ina ia maua se manatu i le malosi o lenei Audi A8 L Security, o le German Ballistic Test Center ua faʻamaonia aloaia le faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le VR7 vasega ballistic puipuiga tulaga. I se isi faaupuga, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona puipuia tagata o loʻo nofoia mai pulufana tutusa e pei o auupega taua na faʻaaogaina e NATO. I nisi taimi, o le A8 L Security e sili atu i nei lava tulaga e ala i le ausiaina o faʻailoga mo VR9 ma VR10 maualuga, o lona uiga o lenei A8 L Security e mafai ona tetee atu i osofaʻiga pa.

O le potu potu mo tagata o loʻo nofoia o loʻo faia i mea e sili ona faʻasaʻo ma e feagai ma faiga faʻalavelave. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uʻamea uʻamea tuʻufaʻatasia ma le chassis ma faʻapipiʻiina i le vevela maualuga, e maua ai se fesoʻotaʻiga sili atu o mea mole mole o le uamea. Mo le faʻafefeteina o loʻo i ai se seti o aramids (Kevlar), polycarbonate ma tioata faʻapipiʻi tele. O fa'alava o faitoto'a o lo'o fa'aalia ai le alumini fa'alelei ma talipupuni sima.

I nofoa pito i tua o loʻo i ai se faiga faʻafesoʻotaʻi i fafo, e ala i koluma i le pito i luma o le grille, lelei tele e taofia ai soʻo se tagata faatupu faalavelave pe na o le fesili faʻaaloalo, i le pisi o feoaiga, e alu ese mai le auala o lenei "tank" taugata.

A o'o mai i le puipuiga, e le na'o le pau lea, o lo'o i ai pea mea e filifili ai e tatau mo le sipai ta'uta'ua o le lalolagi, James Bond. E pei o le tulaga i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, o se faiga e, e ala i le pyrotechnic charge, e mafai ai ona faʻateʻaina faitotoa, ina ia mafai ai e tagata o loʻo nofoia ona alu ese mai le Audi A8. Ae ose faiga o lo'o fa'atali pea pateni.

O lo'o iai fo'i a matou filifiliga le faiga e taofia ai le afi, lea e aofia ai fa'aputu afi e fa'atatau tonu i vaega eseese, mai le tane suau'u i le vaega afi.

Ma mo le tele o claustrophobic, ioe, o loʻo ia i matou foi le ea fou. O lenei faiga e faʻamaufaʻailogaina atoa le fale ma puipuia ai le ulufale atu o kasa oona, ma le ea i luga o le vaʻa tuʻuina atu e 2 tane okesene, e sili ona lelei mo soʻo se tagata Rusia, e manaʻo e savalivali, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i Chernobyl.

Ma le mea mulimuli, o filifiliga e faʻapipiʻiina i faiga faʻapipiʻi faʻapitoa e loka, sirens, leitio numera ma telefoni satelite faʻapea foʻi mea puʻeata fafo. Audi fa'amautinoa e mafai ona maua atili ai mea mo le Audi A8 L Security, i le mana'oga a le tagata fa'atau. E mafai ea se fa'aoso fa'atau?

I totonu e leai se mea e faʻamaonia, o se faʻataʻitaʻiga lea e sau i le mea sili e mafai ona ofoina atu e le tau ma o tekinolosi i luga o le laupapa e sili atu nai lo faʻamoemoega.

Audi A8 L Puipuiga

I le A8 L Security power supply, e 2 a matou filifiliga e filifili mai ai. Muamua e aofia ai le poloka 4.0 TFSI ma le lona lua, o le 6.3 W12 FSI poloka ma le 500 horsepower ma le 625Nm o le maualuga maualuga, lea e mafai ai e le A8 L Security ona faatino le 0 i le 100km / h i le na o le 7.1s ma oʻo atu i le 210km / h, ma se averesi fa'aaoga ole 13.5L/100km. E le leaga mo se tane taugata e sili atu i le 2.5 tone lona mamafa.

O ofo uma e lua o lo'o fa'aalia ai le Quattro all-wheel drive system, fa'apitoa fa'alogo e tufatufa atu le tele o le malosi i uili tua, ma le 8-speed tiptronic gearbox.

Ina ia tausia le amio malosi o lenei "mamafa mamafa" i le faasologa, o loʻo ia i matou se faʻamalologa faʻapitoa, faʻatonuina atoatoa e le Audi Drive Select system. Ae afai o le laufanua gaoa e mafai ona tuʻu i maina, e mafai ona tatou faʻamoemoe i uili 19-inisi ua faʻapipiʻiina i luga o paʻu faʻamalosi Run Flat e fua le 255/70, faʻatasi ai ma mama polymer faʻapitoa e faʻamalosia ai itu.

Audi A8 L Puipuiga

O poloaiga mo le Audi A8 L Security e mafai nei ona tuʻuina ma soʻo se tasi e faʻatau se tasi o le a maua se togafitiga talafeagai mo se tamalii: o le faʻatauina o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai se polokalame lagolago a tagata faʻatau, lea e ofoina atu foi aʻoaʻoga faʻapitoa mo avetaavale ma pasese.

O se talosaga e aunoa ma se masalosalo, mafaufau e uiga i le saogalemu o ona tagata nofoia, faia e tetee atu i tulaga e sili ona taufaamatau, o le tulaga lamatia o lona natura masani ma le mamafa o lona ala o le olaga, o lenei Audi A8 L Security folafola e revolutionize maualuga-vasega armored taavale.

Faitau atili