Hertz 24/7 City carsharing auaunaga ua taunuu i Cascais

Anonim

Avanoa talu mai Mati 28, o le Hertz 24/7 City auaunaga e lua itu mo le aoina o taavale i Cascais. Muamua, o loʻo i totonu o le fatu o le nuʻu, i luga o Alameda Duquesa de Palmela, ae o le lona lua, i Estoril, i luga o Av. Marginal, i luma o le Kasino. Ta'itasi, e lua ta'avale eletise o lo'o tautua.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, oi latou e fiafia e tatau ona sii maia le talosaga talafeagai mo le telefoni, e ala i le App Store (iOS) o le Google PlayStore (Android), poʻo le lesitala i luga o le itulau aloaia a le auʻaunaga.

Eletise ile 29 sene ile minute

E tusa ai ma tau, o le auaunaga tau fefaʻasoaaʻi o loʻo faʻalauiloaina e le rent-a-car Hertz, i le galulue faʻatasi ai ma le amataga o tekinolosi a Potukale Mobiag, e ofoina atu taavale a Renault Zoe i le tau o le 29 sene i le minute, faʻaopoopo i le BMW i3 i le tau o le 33 sene. i le minute.

Ae ui i lea, ona o le mea moni o le 'auʻaunaga e tuʻufaʻatasia le MobiCascais Project integrated mobility platform, o tau o loʻo taʻua i luga o le ai ai, i Cascais, se 15% faʻaitiitiga.

Lisbon ma Oeiras ua uma ona i ai le auaunaga

E tatau ona manatua ua uma ona ofoina atu e Hertz le auaunaga 24/7 City i le Greater Lisbon area, aemaise i Rua Castilho, Lisbon Airport ma Parque das Nações.

I Oeiras, o lo'o fa'agaoioia lenei tautua fefa'asoaa'i i Tagus Park ma Lagoas Park.

Faitau atili