Hertz 24/7 City carsharing service er ankommet til Cascais

Anonim

Tilgængelig siden den 28. marts, Hertz 24/7 City-tjenesten har to punkter til afhentning af køretøjer i Cascais. Den første, beliggende i hjertet af landsbyen, på Alameda Duquesa de Palmela, mens den anden, i Estoril, på Av. Marginal, foran kasinoet. Hver med to elektriske køretøjer i drift.

Før brug skal de interesserede downloade den tilsvarende applikation til smartphone, gennem App Store (iOS) i Google PlayStore (Android), eller ved at registrere sig på tjenestens officielle side.

Elektrisk til 29 cents i minuttet

Med hensyn til priser tilbyder carsharing-tjenesten, der promoveres af rent-a-car Hertz, i samarbejde med den portugisiske teknologiske startup Mobiag, Renault Zoe-køretøjer til en pris på 29 cents i minuttet, foruden en BMW i3 til en pris af 33 cents. til minuttet.

Men på grund af det faktum, at tjenesten integrerer MobiCascais Projects integrerede mobilitetsplatform, vil ovennævnte værdier have 15% rabat i Cascais.

Lissabon og Oeiras har allerede service

Det skal huskes, at Hertz allerede tilbyder 24/7 City-service i Greater Lissabon-området, specifikt på Rua Castilho, Lissabon Lufthavn og Parque das Nações.

I Oeiras er denne delebilstjeneste i drift i Tagus Park og Lagoas Park.

Læs mere