BMW M2 o le "taavale saogalemu" fou mo le Moto GP 2016

Anonim

O le vaega o le MotoGP ma le BMW M ua tu'ufa'atasia e fa'alauiloa se ta'avale saogalemu mo le siamupini o le lalolagi.

O le so'otaga i le va o le BMW's M division ma le Ta'amilosaga Ta'avale a le Lalolagi o lo'o fa'aauau pea mo le tele o tausaga, ma e foliga mai o lo'o fa'aauau pea. O le BMW M4 Coupé, lea na liua i se taavale saogalemu i le vaitau 2015, o le a tuʻuina atu le avanoa i le BMW M2 fou.

Mo lenei mea, ua faʻaaogaina e le taʻavale taʻavale Siamani se "toniga" faʻatasi ai ma lanu faʻapitoa o le M Motorsport, o se moli moli LED i luga o le pulou ma uili auro mai le vaega M. E le gata i lea, o le BMW M2 o loʻo i ai nei le Michelin Cup 2 maualuga-faʻatinoga. pa'u, taofi fou ma fetuutuuna'i taofi.

BMW-M2-MotoGP-Saogalemu-Taavale-27

FESOASOANI: O lenei BMW 320i (e36) e 410km ma o loʻo faʻatau

I luga o le 10 vaiaso o galuega, ua fausia ai foi e le BMW se seti o faʻaleleia ma le aerodynamics i le mafaufau: faʻasalalau pito i tua, sakete pito i luga o le carbon fiber ma fetuutuunai tua spoiler. I totonu, na maua ai e le BMW M2 nofoa taʻaloga pito i luma na faia e le kamupani Siamani Recaro, ae aveese nofoa pito i tua.

Ae mo afi, o le twin-turbo 3.0 6-cylinder poloka e tumau pea e le suia, ae o le 370 hp e lava mo le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le 4.2 sekone. O le BMW M2 e mafai ona vaʻaia i le isi Moto GP vaitau, lea e amata ia Mati 20th i Qatar.

BMW-M2-MotoGP-Taavale-Saogalemu-29
BMW M2 o le

Ata: BMW Blog

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili