Alfa Romeo GTS. Ae fa'afefea pe a fai o le BMW M2 ei ai se tauva Italia?

Anonim

O loʻo taulaʻi pea Alfa Romeo i le faʻalauteleina o lana SUV faʻatasi ma isi faʻataʻitaʻiga e lua: o le Tonale ma se laʻititi laʻititi e leʻi faʻamaonia (e foliga mai, ua uma ona i ai se igoa, Brennero). Ae faʻafefea taaloga na fesoasoani e faʻapena le lekeona o "Alfistas" i aso nei, o fea o i ai?

E moni o le faʻaogaina o le Arese brand i le taimi nei matou te maua ai talosaga e pei o le Stelvio Quadrifoglio ma le Giulia Quadrifoglio, faʻapea foʻi ma le Giulia GTAm, lea ua uma ona matou taʻitaʻia. Ae e ese mai i lena, e foliga mai e leai se fuafuaga e toe maua mai coupé ma apogaleveleve, i lo matou faanoanoa.

Ae ui i lea, o loʻo i ai i latou o loʻo faʻaauau pea ona moomoo mo faʻataʻitaʻiga faʻapenei. Ma o le tali atu i lena mea, o le tagata fai Pasila Guilherme Araujo - o loʻo galue nei i Ford - naʻo le fatuina o se coupé e tu i fafo o se tauva i faʻataʻitaʻiga pei o le BMW M2.

Alfa Romeo GTS

Denominated GTS , O lenei Alfa Romeo na mamanuina e avea ma ona amataga le fausaga o le BMW M2 - afi i luma i le tulaga umi ma le uili tua - ae na faʻaaogaina se foliga faʻasolosolo e matua ese lava mai faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei a le gaosiga o le transalpine.

Ae, o laina matagofie o lenei faʻataʻitaʻiga - lea e "ola" faʻanatura naʻo le lalolagi numera - e faigofie ona iloa o se "Alpha". Ma e amata uma lava i luma, lea e toe maua ai autu o le Giulia coupés (Serie 105/115) mai le 60s.

I se isi faaupuga, o se avanoa e tasi i luma e mafai ai ona e mauaina e le gata o le paʻu o lamepa lapotopoto, i le taimi nei i le LED, ae o le scudetto masani o le Arese brand.

Alfa Romeo GTS. Ae fa'afefea pe a fai o le BMW M2 ei ai se tauva Italia? 1823_2

O musumusuga mai le taimi ua tuanaʻi o loʻo faʻaauau pea i luga o le itu, lea e lafoaʻi ai le faʻailoga faʻaonaponei faʻaonaponei ma toe faʻaleleia tua maualalo na masani ai i lena taimi. E fa'apea fo'i le laina tau'au ma fenders mamafa maso e fa'amanatu ai le GTA muamua (na maua mai le Giulia o le taimi).

I le pito i tua, o le saini malamalama ua masaesae e puʻeina foi le mata, e pei foi o le ea diffuser, atonu o le vaega sili ona lata mai o lenei Alfa Romeo GTS.

Mo lenei poloketi, e leai se fesoʻotaʻiga aloaʻia ma le faʻailoga Italia, Guilherme Araujo e leʻi faʻasino atu i masini e mafai ona avea ma faavae, ae o le masini 2.9-lita twin-turbo V6 ma le 510 hp e faʻamalosia ai le Giulia Quadrifoglio e foliga mai o tatou o se filifiliga lelei, e te le manatu?

Faitau atili