Ua osofa'ia Pale e tama'ita'i a Iapani - Peugeot 4008

Anonim

I le 2008, o le PSA vaega (Peugeot-Citroen) sa suʻesuʻeina le avanoa e maua ai se vaega o le Mitsubishi Motors, i se taumafaiga e faʻalautele lona tulaga i le maketi gaosiga o taavale i le lalolagi atoa.

E leʻi faʻataunuʻuina le fefaʻatauaʻiga, ae o fesoʻotaʻiga ma le Iapani sauʻai na taʻitaʻia ai se faiga faʻapaʻaga, faatasi ai ma isi, i le fausiaina o le lua Farani SUVs i le fale gaosi oloa Okazaki: le C-Crosser mo Citroen ma le 4007 mo Peugeot, taʻavale Iapani genetically, pe le o le latou faavae lea o le Mitsubishi Outlander.

O le ulufale atu o Peugeot i le taua SUV fa'apitoa ua faia nei ma le 4008 , lea e fa'avae ile Mitsubishi ASX. O loʻo i ai se leona malosi i luma (mulimuli i le tulaga o faʻataʻitaʻiga fou) e ulufale ai Peugeot i le teritori o loʻo pulea e Nissan Qashqai. O lenei pusi fou e fa'aalia o ia lava o se fa'ata'ita'iga fou i totonu o le vaega.

Ua osofa'ia Pale e tama'ita'i a Iapani - Peugeot 4008 25300_1
Faʻatasi ma faʻatasi ma se foliga e tuʻufaʻatasia ai le taʻaloga ma le manaʻoga e tali atu i se olaga faigata i lea aso ma lea aso, o le 4008 e agile ma malamalama i le mata, aua na ou maua le avanoa ma le avanoa e vaʻai talu ai nei i le Algarve. Ou te fai atu le avanoa aua o le a le faigofie ona vaʻai i lenei faʻataʻitaʻiga i atunuu Potukale , sili atu i le resitalaina o le atunuʻu, e pei ona filifili Peugeot e le faʻatau atu i Potukale ona o loʻo manatu e latalata tele i le 3008 ma talitonu o le a le faʻaogaina lelei e la tatou maketi laiti.

O le aafiaga muamua na lelei: o le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le Geneva Motor Show ia Mati i lenei tausaga o se taʻavale talavou, malosi ma se faʻamalosi i luma e faʻafefe ai lona uso Iapani. Ae ui i lea, e le tele ni sekone e alu ai le lagona o le ofo e mou atu ma tuʻu atu i le faʻalogona le fiafia. O le Peugeot 4008 o se oloa fa'aonaponei ma faigofie , e afua mai i se ASX sili atu ona leaga lea e faʻasoa ai se fatu Iapani ma ua "valiina" i se mamanu Farani sili atu ona faʻamamaina, chrome ma paʻu maualalo e mafai ona faʻaogaina uili iila 16-inisi pe sili atu, poʻo fea lava e manaʻo ai lou tagata faʻatau. sili atu le faavalevalea.

I totonu, na faʻaaogaina atoatoa le mea ua uma ona i ai i le faʻataʻitaʻiga Asia, ma faʻatapulaʻaina e le faʻailoga Farani ia lava i le faʻasalalauina o leona i luga o le vaalele ma isi mea laiti, e pei ona faia e Citröen mo le C4 Aircross fou, o le isi e ufiufi Farani mai le ASX.

Ua osofa'ia Pale e tama'ita'i a Iapani - Peugeot 4008 25300_2
E moni o latou o le taunuuga o se faiga faapaaga, ae e le taofia ai i latou mai le avea ma faamaoniga e tetee atu ai i faitioga, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i ituaiga o loʻo faʻaalia i latou lava i vaega e tauva ma colossi i tulaga lelei ma faʻatau. O se faʻataʻitaʻiga fou e le mafai ona tasi le mea i fafo ae sili atu le tutusa i totonu, aua o le tauivi ma le tauvaga ma kopi susulu e ono foliga lelei i le paleni tinoitupe, ae e mafai ona sili atu le tau i le lumanaʻi. I le isi itu, o loʻo i ai se malamalamaaga i le manaʻomia o le faʻaitiitia o tau o gaosiga i se tulaga maualalo, aemaise lava i aso nei, ma atonu e na o le pau lea o le finauga e lagolagoina ai lenei faʻapotopotoga o oloa.

mo maketi a le atunuu na o le lua afi tiso o le a maua i le C4 Aircross : o le 115 hp version o le 1.6 HDi poloka mai le PSA vaega ma le 1.8 HDi, faatasi ai ma le 150 hp, o le Mitsubishi tupuaga, faatasi ai ma taavale uili uma ma ma tau amata ile €30,800 mo le muamua. O loʻo tuʻuina mai ia i tatou le avanoa e suʻe ai le suʻega o le toaiva ma tuʻu se tasi o nei "uso masaga pepelo" faʻafesagaʻi ma taʻitaʻi o le vaega o teuga. O le mea moni, o nei mea uma e lua o se taumafaiga e faʻatau atu se laʻei e le tagata mamanu Coco Chanel, e le o faʻaalia i le motu o tagata e pei ona tu mai, suʻiina i mea Iapani e mautinoa lava e umi se taimi, ae o ai lava e ofuina ua uma ona iloa: o le ae lagona. o se aga fa'aitaita'i ma sasa lona tua.

Ma e te iloa, taofi e tuʻuina atu lou manatu e uiga i le Peugeot 4008 fou.

Ua osofa'ia Pale e tama'ita'i a Iapani - Peugeot 4008 25300_3

Ua osofa'ia Pale e tama'ita'i a Iapani - Peugeot 4008 25300_4
Ua osofa'ia Pale e tama'ita'i a Iapani - Peugeot 4008 25300_5

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili