Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel

Anonim

Ricardo Leal dos Santos, o se vaega o le au manumalo a Dakar, le Monster Energy X-raid Team, ma sa o faatasi ma Paulo Fiúza, i luga o le 2993cc ma le 315hp MINI All4 Racing.

Nofo nei ma la matou faatalanoaga:

1 - O le a le paleni e te faia i lenei Dakar?

O le paleni e matua lelei lava, o le mea moni na matou faʻataunuʻuina sini autu o le auai, o le manumalo lea i le Dakar o se au ma faʻaopoopo i le manumalo, e toʻalua a matou tagata tietie na maeʻa muamua ma lona lua atoa. Na matou mananaʻo foʻi e faʻaleleia o ni tagata tietie ma ou te manatu na ausia lelei e ala i le faʻaalia o le taimi na faʻamauina i vaega eseese. Ta'ito'atasi, na'o le pau lava le 'ai e le'i ausia o le fa'avasegaga mulimuli, lea na fa'aletonu teisi ona o le fa'alavelave na matou maua i le palapala. Ae, o le paleni mulimuli e matua lelei lava ...

2 - E iai se avanoa mo le 'au e faʻaleleia atili ai, pe o iai se tapulaa faʻavae i totonu o le poloketi, e pei o totonu o le taavale?

Ou te manatu o loʻo i ai avanoa e faʻaleleia atili ai, o le tele o suiga o le taavale ua uma ona fuafuaina. I se poloketi faʻapenei, e tatau ona e faʻaleleia i vaega ma vaega, ma o le mea lena o loʻo faia. O le mea moni, o lenei tausaga ua uma ona matauina le eseesega ...

3 O le a le taimi sili ma sili ona leaga na oʻo i lenei lomiga 2012?

O le mea sili ona leaga e aunoa ma se masalosalo o le taimi o le palapala ma le mea sili ... o le mea sili e mafai ona avea ma iuga, pe a tatou iloa ua tatou ausia sini, na tatou manumalo i le tuuga o se 'au, ma taʻitoʻatasi na tatou manumalo i le tulaga mulimuli, lea. e manaia e pei o le matou taimi muamua. Ae sa i ai le tele o taimi lelei i le taimi o le tuuga.

Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_1

4 Na fa'apefea ona ola na itula e lua o le tiga i le vaega lona tolu?

E tele mea na oo mai i loʻu mafaufau... I le taimi muamua e foliga mai e leʻi leai se faamoemoe, na ou manatu a fesoasoani le taavale muamua ia i matou o le a mafai ona matou o ese mai iina e aunoa ma se faʻalavelave, ae e le o le taavale muamua, o le lona lua, e le o le lona lua, o le lona tolu... Sa matou matamata i le tuuga e see ese ma na oo uma i o matou mafaufau. O le manatu autu i nei ituaiga o tulaga o le tumau i le toʻa ma mafaufau e uiga i isi mea o loʻo ia i tatou, ae o le mea moni na tatou faʻanoanoa ona o faʻamatalaga talafeagai uma ua vaivai. I le faaiuga na mafai ona matou taunuu lelei, e ui i le faanoanoa i le vaaia o le tuuga na faiaina. Na matou faia la matou galuega ma mea e tatau ona matou faia, o tulaga o se Dakar… na tupu, na tupu… E tatau ona aua neʻi leiloa le faʻaosofia ma i le isi laasaga toe foʻi i le osofaʻiga.

5 - E te lagona e mafai ona e resitalaina se taunuuga sili atu pe a le o le fesoasoani ia Nani Roma ma Holowczyk?

Ile aotelega e leai, na afaina le matou tuuga i le uluai faafitauli ma o le mea sili lea ona faigata. O le fesoasoani atu ia Nani Roma na pau lava le tulaga o i matou i le mea moni e faapea, ana matou le tu e fesoasoani ia te ia i lena aso, sa matou i ai i le tulaga lua i le tulaga aoao ma o se mea lelei lava le lesitala, ae e le o le mea lena na mafua ai le faaiuga mulimuli. o le tuuga.

6th - O le a le mea e sili ona e misia?

Mai le fale

7 - Ma tua atu o lena?

O le kofe… O le faafitauli e le o le leai o se kofe, o le faafitauli o le leai o se auala! Ae e ui lava i lena, o le taimi lenei na mafai ona matou tumau 100% ala.

Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_2

8th - O le a le mea e sili ona e fiafia i ai e uiga i lenei Amerika i Saute Dakar version?

O laasaga na matua manaia ona o le metotia e manaʻomia, o le matagofie o auala ma le mataʻituina o tagata i le lotoifale. Sa matua lelei ma matagofie tele, sa saua!

9th - Faʻafaigofie pe sili atu le faigata nai lo le suʻega a Aferika o le suʻega? O le fea e te mana'o iai?

Ou te fiafia i le lomiga a Amerika i Saute, ae o le tulaga faigata e tutusa i itu uma e lua. O lenei Dakar sa sili atu ona faigata nai lo isi na matou faia i Aferika, i laʻu tulaga patino, o le maualuga o le eseesega o le taʻavale e tele. I le tausaga na teʻa nei mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona ou faia le 2 kilomita o pu ma alavai ona o laʻu taavale na le faatagaina, na faia e lenei taavale e aunoa ma se faʻafitauli. O le itu a Amerika i Saute e tele atu auala faʻafefe, vaega faʻapitoa ma e sili atu le manaia e faʻatusatusa ona o lenei ituaiga faigata.

10 - O mea e soso'o mai?

O loʻo faʻamatalaina pea, ae ou te fia toe foʻi i Ausetalia mo le Quads rally.

Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_3

Paulo Fiuza i le agavale, Ricardo Leal dos Santos i le itu taumatau

Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_4
Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_5
Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_6
Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_7
Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_8
Dakar 2012: Fa'atalanoaga fa'apitoa ma le aveta'avale Ricardo Leal dos Santos mo Razão Automóvel 25526_9

Ricardo Leal dos Santos: Itulau Aloaia

Faafetai foi i tagata na mafai ai lenei faatalanoaga.

Faitau atili