Alfa Romeo 4C Apogaleveleve Manatu: Lagona i fafo

Anonim

Na filifili Alfa Romeo e tuʻuina atu i le lalolagi se faʻaaliga tatala o lana faʻauʻu "super taʻaloga" mini. Feiloai i le Alfa Romeo 4C Spider Concept.

I atunuu Italia, e foliga mai o se sacrilegious le gaosia o se taavale taʻaloga ogatotonu ma e le tuʻuina atu i le avetaavale laki le filifiliga e faʻaulu lona lauulu i le matagi. Ia, e le'i fa'anoanoa Alfa Romeo, ma tu'u le taualuga i luga o lana ta'avale ta'avale ta'avale tua-uila, ma fa'ateia Geneva ma le Alfa Romeo 4C Spider Concept.

alfa-romeo-4c-spider-concept-geneva 2

E pei ona iloa, e manaʻomia ona faʻamalosia faʻasologa o apogaleveleve i se tulaga faʻavae, ma o le faʻamalosia o lona uiga o le faʻateleina o le malosi o le chassis faʻatasi ma se faʻaopoopoga le manaʻomia o le mamafa. O le mea e ofo ai, e le'i mafai fo'i e le fa'amalosia fa'auma ona fa'ato'a pasia e le 4C Spider le mamafa atoa o le 1000kg. O le booster na fa'aopoopoina na'o le 60 kilokalama i le mamafa o le fa'aaliga ufiufi, ma fa'apea le aofa'i o le 955 kilokalama i le mamafa atoa.

O le lagi matala i totonu o se taʻavale ogatotonu o lona uiga o le avetaavale fiafia e faʻalogo lelei i le "potu afi" sili atu. E le o se mea leaga le faʻalogo i le 240hp turbo-compressed engine e faʻamalosia ai le 4C, ae na filifili Alfa Romeo e faʻaleleia atili le poto masani i se faiga faʻafefe fou e faia i le titanium ma le carbon, faʻamaonia e Akrapovic. O le faiga fou e aofia ai foʻi le faʻaogaina o le valve eletise, lea e faʻaleleia ai le faʻatinoga o le afi, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia atili o le symphony lauiloa.

ar4cs (5)

I le faaopoopo atu i suiga sili atu ona manino, o le vaʻavaʻai totoʻa e faʻaalia ai se seti o uili toe faʻaleleia ma optics fou e lafoaʻi ai le manatu tele-LED lea na taulaʻi i nisi faitioga i le faʻaaliga ufiufi, filifili mo se mamanu sili atu. O nei mata fou, o le mea moni, e faia i le carbon fiber.

O le gaosiga o le Alfa Romeo 4C Spider o le a amata i le faaiuga o le 2015. Alfa Romeo faʻavasegaina lenei manatu o se "muamua mamanu". I lou manatu, e mana'omia nisi suiga ile 4C Spider?

Mulimuli i le Geneva Motor Show ma le Ledger Automobile ma tumau pea i le fa'alauiloa uma ma tala fou. Tu'u mai ia i matou lau fa'amatalaga iinei ma luga oa matou upega tafa'ilagi!

Alfa Romeo 4C Apogaleveleve Manatu: Lagona i fafo 26208_3
Alfa Romeo 4C Apogaleveleve Manatu: Lagona i fafo 26208_4

Faitau atili