O le Citroën C-Aircross o lo'o fa'amoemoe e Su'e mai ile SUV Ticks mo C3 Picasso

Anonim

Ole manatu ole C-Aircross ole isi fa'ailoga ole taimi. O lenei SUV faʻatusatusa, e pei ona faʻamatalaina e Citroën, o loʻo faʻamoemoeina le sui o le C3 Picasso. O le vaega MPV laititi o loʻo faʻavavevave agai i tulaga lamatia o meaola, suia i SUV fou poʻo crossovers.

O le Citroën C-Aircross o se manatu e latalata i le mea e tatau ona i ai le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga, ma faʻaaogaina le gagana vaʻaia tutusa na faʻalauiloaina e le C4 Cactus ma faʻaleleia e le C3 fou i isi manatu. O lenei gagana, e fa'afeagai ma aga masani, e le fa'atauaina i le fa'amalosi, tu'u i tua, fa'ai'u po'o fa'alava e mafai ona mitiia manu laiti. Ina ia faia lenei mea, e faʻaogaina ai suiga lamolemole i le va o luga, faʻatasi ai ma pupuni ma se radius limafoaʻi, ma elemene e fausia ai le tino o loʻo faʻamatalaina e tulimanu lapotopoto.

Atonu e le o iai le foliga mata'utia o lo'o fa'amoemoeina, ae o le C-Aircross e fa'aogaina foliga SUV fa'afetai i le pito i lalo e sili atu le malosi, o lo'o fa'aofuina i se fa'ailoga lanu uliuli e fa'apipi'i ai le tino atoa. O uili limafoai 18-inisi ma faʻateleina le kilia o le eleele e faʻamalosia ai le fesoʻotaʻiga i le lalolagi SUV.

2017 Citroen C-Aircross manatu i tua

E pei o le C3 fou, o le fa'aogaina o le chromatic contrast e taua tele mo le sili atu o le talavou ma e o'o lava i foliga malie e fa'aalia ai lenei gagana. I luga o le C-Aircross e mafai ona tatou vaʻaia ni faʻailoga laiti i moli moli - poʻo le Fluorescent Coral e pei ona taʻua e Citroën - i luga o le kosi o mata pito i luma poʻo luga ole C-poutu, lea e tuʻufaʻatasia ai se faʻasologa e faia i lau, faʻatasi ai ma se aafiaga aerodynamic.

Aerodynamics ma SUVs e le masani ona fetaui, ae ua taumafai Citroën e faia le C-Aircross e pei o le vai, faatasi ai ma le tausiga faʻapitoa e tuʻuina i le mamanu o luga, faatasi ai ma le i ai o elemene e pei o le ea intakes i luma ma tutusa galuega i luga. le itu, faʻapipiʻiina i le Airbumps ma le i ai o se faʻasalalauga pito i tua.

2017 Citroen C-Aircross manatu ma faitotoa tatala

O le tele o le C-Aircross (4.15 m umi, 1.74 m lautele, 1.63 m maualuga) e mautinoa lava e tuʻuina i le vaega B, e le ese tele mai i latou o le C3 Picasso.

FESOASOANI: Citroën C3 1.2 PureTech Shine: Fou ma Taulaga

O le C-Aircross e leai se pou B, ma o faitotoa pito i tua o le ituaiga pule i le ola. O se vaega e tatau ona tumau fa'apitoa i lenei manatu ma fa'atagaina le avanoa i totonu e tumu i lanu ma le malamalama, fa'aalia ai se taualuga panoramic ma nofoa ta'ito'afa. O nofoa, e foliga mai o loʻo taofia, e tele foliga vaaia, sofa style, a Citroën reference. Faʻailoga foi mo failauga i ulu ulu ma nofoaga e teu ai i totonu o paneli faʻapitoa i tua ma itu o le tutusa.

Ua fa'aitiitiina le vaega o mea faifa'aili i se “ulu i luga o le laupapa va'ai”, e pei o se tama'i pupuni o lo'o tu sa'o i le laina va'ai a le aveta'avale. O le isi 12-inisi touchscreen o loʻo i luga aʻe o le faʻamafanafanaga tutotonu, lea e mafai ai ona e pulea le tele o galuega.

2017 Citroen C-Aircross manatu i totonu

O le C-Aircross, e ui lava i le SUV, o loʻo faʻaauau pea ona i ai le toso i le lua, ae o loʻo faʻapipiʻiina i le eletise Grip Control system, lea e faʻamalieina ai le malosi i le tele o faʻaaliga eseese.

O le Geneva Motor Show ia Mati o le a avea ma laasaga muamua mo le C-Aircross concept.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili