E mafai ona e matamata i le tatalaina o le Porsche fou 911 ola

Anonim

E le faigofie le suiina o se atigipusa. O LE Porsche ua oo mai i lenei faafitauli i lea taimi ma lea taimi pe a oo i le taimi e faalauiloa ai se augatupulaga fou o le Porsche 911.

I le feagai ai ma lenei "faafitauli", e le o se mea e ofo ai o le Stuttgart brand, soʻo se taimi e faʻalauiloa ai se 911 fou, e filifili e faia se mea tele i le faʻataʻitaʻiga. O le taimi lenei e leai se eseesega, ma ua faʻalauiloa e Porsche se faasologa o teasers e uiga i le faʻataʻitaʻiga fou, e tusa lava pe ua uma ona i ai se liki lea na mafai ai ona vaʻaia (e ui lava i le maualalo o le iuga) le 911 fou (faʻapitoa i totonu o le 992).

Ae mo faʻamatalaga faʻapitoa, e naʻo taeao e tatau ona faʻaalia ai nei mea. Mo le taimi nei, o le mea e mafai ona matou taʻu atu ia te oe o lena o loo i tua lava le afi (i le mea e tasi e mafai ma e tatau ona i ai i totonu o le 911…), o afi uma o le a turbocharged ma o le a avanoa. lua fa'apipi'i fa'apipi'i fa'atasi ma ta'avale uili uma , o se tasi e tatau ona i ai e uiga i 600 hp ma le saoasaoa maualuga latalata ile 320 km/h.

Porsche 911 (992) suʻega atinaʻe

Se vaega umi o su'ega

I le taimi o suʻega, na malaga ai Porsche toetoe lava i le lalolagi atoa. Mai le UAE, lea na ia feagai ai ma le vevela o le 50º, i Finelani poʻo le Arctic Circle, lea na faʻafefe ai le vevela i le -35º. O nei mea uma e faʻamautinoa ai o le 911 o loʻo faʻaauau pea ona avea ma faʻataʻitaʻiga i tulaga uma o amioga ma le faʻamaoni.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Afai e te manaʻo e vaʻai i le faʻalauiloaina o le lona valu o augatupulaga o lenei faʻailoga o le fale gaosi oloa, o lou avanoa lenei. Ae ia faaeteete! Live streaming e le amata seia oo i le fa i le taeao (20:00 i Los Angeles) - o le faasalalauga o le a tuusao mai se mea na tupu i autafa o le Los Angeles Hall.

Faitau atili