Le lumanaʻi Alfa Romeo, DS ma Lancia o le a atiaʻe faʻatasi

Anonim

O loʻo taulaʻi atu i le faʻamalosia o le tamaoaiga o le fua, o loʻo sauniuni Stellantis mo faʻataʻitaʻiga a Alfa Romeo, DS Automobiles ma Lancia, o loʻo manatu i faʻailoga faʻapitoa a le vaega fou, e atiaʻe faʻatasi, e pei ona lipotia e Automotive News Europe,

E ui lava e itiiti pe leai foi se mea tatou te iloa e uiga i faʻataʻitaʻiga o le a latou i ai, na fai mai Marion David, faʻatonu o oloa i le DS Automobiles, e tatau ona latou faʻasoa ni vaega, e aofia ai masini e mafai ai ona latou faʻaalia i latou lava mai isi ituaiga o le vaega.

E uiga i lenei galuega faʻatasi, na taʻua ai e le Faʻatonu Falani i le taimi o le DS 4 faʻaaliga: "O loʻo matou galulue faʻatasi ma a matou paaga Italia i luga o vaega faʻapitoa faʻapitoa, afi ma mea faʻapitoa e faʻaeseese ai faʻailoga faʻapitoa mai mea masani".

Lancia Ypsilon
E feteenai ma talitonuga lauiloa, o le Ypsilon e le tatau ona avea ma faʻataʻitaʻiga mulimuli a Lancia.

O le a le isi mea?

Alfa Romeo, DS Automobiles ma Lancia o le a vaʻaia Jean-Philippe Imparato, le Pule Sili fou o Alfa Romeo, galue o se faʻamaopoopoina o fesoʻotaʻiga i le va o ituaiga e tolu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo Marion David, o loʻo i ai ni faʻailoga faʻapitoa e tolu i totonu o Stellantis (i le Groupe PSA e naʻo le tasi) e faʻafaigofie ai e le gata i le fausiaina o le tamaoaiga o fua, ae faʻapea foʻi le vavaeeseina i totonu o le kulupu mai isi ituaiga, faʻatagaina mo se tulaga maualuga maketi.

E ui lava i lea, o le faʻatonuga o oloa a le DS Automobiles na fai mai o faʻataʻitaʻiga o le French brand, o lona faʻalauiloaina na fuafuaina muamua, o le a faʻaauau pea ona taunuu, ma mai lena taimi, o le a taulaʻi atu i luga o le synergies, ma faʻataʻitaʻiga muamua e faʻaalia i le 2024 ma 2025.

Punavai: Automotive News Europe.

Faitau atili