NCAP lanu meamata. Mazda2, Ford Puma ma le DS 3 Crossback na faʻataʻitaʻiina

Anonim

Ina ua uma ona suʻeina ni faʻataʻitaʻiga se tolu i le taulaga (le eletise Fiat 500, le Honda Jazz hybrid ma le diesel Peugeot 208), na toe foʻi le Green NCAP i le B-vaega ma faʻataʻitaʻi le Mazda2, Ford Puma ma le DS 3 Crossback.

I le tulaga e te le manatua, o le Green NCAP suʻega e vaevaeina i ni vaega se tolu o suʻesuʻega: o le faʻamama o le ea, o le faʻaogaina o le malosi ma le faʻasologa o kasa kasa. I le faaiuga, o le fua faatatau e oʻo atu i le lima fetu e tuʻuina atu i le taʻavale suʻesuʻe (pei o le Euro NCAP), faʻamaonia le faʻatinoga o le siosiomaga o le taavale.

Mo le taimi nei, o suʻega e naʻo le mafaufauina o le siosiomaga o taʻavale o loʻo faʻaaogaina. I le lumanaʻi, Green NCAP o loʻo fuafua foi e faia se suʻesuʻega lelei-i-uili lea o le a aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻaosoina e gaosia ai se taʻavale poʻo le puna o le eletise e manaʻomia e taavale eletise.

Mazda Mazda2
Mazda2 ausia se taunuuga lelei e ui ina tumau faamaoni i le afi penisini.

O i'uga

E ese mai i le mea ua masani ai, e leai se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina e 100% eletise (poʻo le hybrid), faʻatasi ai ma se penisini (le Mazda2), o se faʻataʻitaʻiga vaivai (le Ford Puma) ma le tiso o loʻo tuʻuina atu (le DS). 3 Crossback).

I totonu o faʻataʻitaʻiga e tolu, o le faʻavasegaga sili na tuʻuina atu i le Mazda Mazda2 , lea na faʻapipiʻiina i le 1.5 lita Skyactiv-G ausia 3.5 fetu. I le tulaga o le malosi malosi na maua ai le togi o le 6.9 / 10, i le faʻamamaina o le ea na oʻo i le 5.9 / 10 ma i le kasa kesi e 5.6/10.

O LE Ford Puma fa'atasi ai ma le 1.0 EcoBoost mild-hybrid na maua ai le 3.0 fetu ma le fa'ailoga o lo'o i lalo i vaega e tolu o iloiloga: 6.4/10 i le tulaga o le malosi; 4.8/10 ile fa'asologa ole fa'amama ole ea ma le 5.1/10 ile kasa kasa.

Ford Puma

Mulimuli ane, o le DS 3 Crossback fa'aauupegaina i le 1.5 BlueHDi na maua ai le fa'ai'uga sili ona tauagafau, e sau i le 2.5 fetu. E ui lava, e tusa ai ma le Green NCAP, o le Gallic model na mafai ona pulea lelei le tuʻuina atu o vaega ninii i le suʻega, o le ammonium ma le NOx emisi na iu lava ina afaina ai le taunuuga mulimuli.

O le mea lea, i le tulaga o le malosi o le malosi, na ausia ai e le DS 3 Crossback se faʻataʻitaʻiga o le 5.8 / 10, i le faʻasologa o le mama o le ea na oʻo atu i le 4/10 ma mulimuli ane i le tulaga o le kasa kasa na vaʻaia ai le togi tumau i le 3 .3/10. .

Faitau atili