Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Ua uma ona matou aveina le SUV fou plug-in hybrid i Potukale

Anonim

O le fa'ai'uga o le masina talu ai na matou maua ai le matou feso'ota'iga malosi muamua ma le fou Mitsubishi Eclipse Cross PHEV , o le tele o le fa'afouina o le fa'ailoga taimane e tolu mo se tasi o vaega sili ona tauva o le maketi, le C-SUV.

O le taimi nei, o se avanoa mo se fesoʻotaʻiga fou fou, ae o le taimi lenei i luga o le eleele o le atunuʻu (o le mea muamua na faia i Munich, Siamani), faʻatasi ma le amataga o le faʻatauga a le faʻataʻitaʻiga i Potukale.

O lona taunuu mai e le mafai ona tupu i se taimi e sili atu, aua e tupu i le "paʻu" o talosaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le vaega, o le ituaiga lava e tasi o le afi e amata ai le Eclipse Cross, e na o le pau lea o le a avanoa ia i tatou. .

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
I le pito i fafo, o le mea e sili ona taua o le toe faʻaleleia o le pito i tua, lea na leiloa ai le faʻamalama vaeluaga finauga. I le pito i luma, e ui lava ina matua suia, o loʻo tumau pea le autu o le "Dynamic Shield" mai lona muamua. O le toe faʻaleleia na tupu ai le 14 cm, faʻaitiitia, i tua, le leiloa o le gafatia o le seevae e aʻafia ai le tele o faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Ole filifiliga fa'apipi'i fa'apipi'i atonu e fou ile fa'ata'ita'iga ae le o le fa'ailoga. I le uma, o Mitsubishi o se tasi o paionia i lenei tulaga, maketiina talu mai le 2014 le pito sili ona tele Outlander PHEV, lea na faʻatagaina ai le faʻailoga e avea ma taʻitaʻi faʻatau i faʻapipiʻi faʻapipiʻi i Europa e oʻo mai talu ai nei, e tusa ma le 182,000 iunite e Oketopa 2020 .

Na umi se taimi o Potukale e "alofa" i le talosaga a le Mitsubishi plug-in hybrid, ae o faamaumauga, e ui lava i lea, e sili atu i le 1900 iunite na faʻatau atu i le taimi nei.

Faiga fa'apipi'i fa'apipi'i tasi

E saʻo mai le Outlander PHEV e maua ai e le Eclipse Cross PHEV lona powertrain, ma e ui lava e le o se fofo fou, o le numera faʻaalia o iunite faʻatau atu ma faʻasalalau e maua ai se lagona mafanafana o le saogalemu: o le tekinolosi e sili atu nai lo le faʻamaonia ma le faʻamaoni ua i ai. na fa'amaonia le maualuga, e leai se fa'amaumauga o mea na tutupu.

O le plug-in hybrid system lava ia atonu o se tagata tuai pe a faʻatusatusa i isi ofo lata mai i luga o le maketi, ae e tumau pea le tulaga ese i lona faʻaogaina.

Mitsubishi Eclipse Cross Hybrid System
O le PHEV a le Mitsubishi e aofia ai afi eletise e tolu ma se afi afi. E lua o afi eletise o loʻo faʻamalosi (tasi i le axle, o le Eclipse Cross PHEV o loʻo i ai le taʻavale uma) ma le lona tolu o loʻo avea o se afi afi, faʻapipiʻiina i le afi afi (Atkinson cycle, 2.4 l in-line fa cylinders, atmospheric. ). O le mea mulimuli e masani lava ona avea o se afi afi, ae mafai foi, i nisi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻafesoʻotaʻi i le axle pito i luma.

E ese mai isi faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i lena, e le pei o nei, e amata i se afi afi ma faʻasalalau lea e faʻaopoopoina ai se vaega eletise, o le Mitsubishi e amata mai le 100% eletise kinematic filifili.

I se isi faaupuga, o le amataga o le masini eletise lea e faʻaopoopoina ai se afi afi e tautua, sili atu i mea uma, o se afi afi (i le tulaga o se maa e sili atu le malosi). O le mafuaaga lena o le Outlander PHEV ma, o le mea lea, o le Eclipse Cross PHEV fou e le sau ma se atigipusa (pei o le eletise, e iai le latou fua faatatau).

moli ulu LED

Le mea e fesoasoani e faʻamaonia ai le faʻaogaina lelei o le faiga atoa na ou mauaina i le taimi o lenei fesoʻotaʻiga malosi, e sili atu nai lo le mea tatou te vaʻaia i isi plug-in hybrids, lea o le pulega i le va o ituaiga e lua o afi ma le faʻasalalauga e mafua ai le masalosalo.

E tusa lava pe faʻamalosi le afi afi e faʻalavelave, pe o se afi afi poʻo se afi faʻamalosi (mai le 135 km/h poʻo le taimi e faʻamalo ai le maa), e tupu ma le le iloa, e naʻo lona pisa (e le faʻalavelave, e tusa lava pe revs e maualuga) ma le nila o se tasi o telefoni e aofia ai se tachometer e taʻusalaina ai.

Eclipse Cross PHEV Totogi Fa'amau
O le Eclipse Cross PHEV o se tasi o nai fa'ato'aga fa'apipi'i e mafai ona molia i luga o le sa'o sa'o (DC). Taimi e molia ai: 230V e 6h; 3.7 kW e 4h; i DC mai le 0-80% e manaʻomia 25 min.

Ina ia faʻamaeʻaina lenei faiga o loʻo i ai le matou 13.8 kWh maa (valu tausaga faʻamaonia poʻo le 160 afe kilomita) lea e mafai ai e oʻo atu i le 45 kilomita o le eletise eletise (55 km i le taamilosaga i le taulaga) ma faʻatagaina foi le Eclipse Cross PHEV e faʻasalalau 2.0 l / 100 km ma le 46 g/km o CO2 fa'aoso.

“Tuai” masani

O le kilomita muamua i tua o le uili na maua ai le toe masani i le Eclipse Cross lea, e ui lava i le tele o faʻafouga na faia ma le eletise e leʻi tupu muamua, e tumau pea lava ia.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

O totonu ua suia tele nai lo fafo - o le tele o eseesega e faasino i le mou atu o le "touchpad" e pulea ai le infotainment ma maua ai se lapoʻa 8″ mata - ma, e pei o le taimi muamua, o le mafanafana o loʻo i se tulaga saʻo ma le tulaga o taulima, e masani ona maualuga e pei ona e faamoemoeina i se SUV, e lelei foi. O totonu o loʻo faʻaauau pea ona sili atu le malie i le mata nai lo le pito i fafo (e ui lava e mamao mai le faʻafefe), ufiufi, mo le tele o vaega, ma mea e manaia i le paʻi ma faʻaalia e se faʻapotopotoga malosi.

E taua foi le ofo maualuga o meafaigaluega masani - i Potukale e na o le tasi le tulaga o meafaigaluega, o le eMOTION -, aumaia, mo se faʻataʻitaʻiga, Head Up Display ma nofoa vevela i paʻu ma Alcantara, Apple CarPlay ma Android Auto, ma le tele o ( ma fa'atulafonoina) aveta'avale fesoasoani.

Laupapa laupapa

O lo'o fa'afefiloi le meafaifa'aili (analog/numera).

I le uili

O le agai atu i Quinta de SantʻAna, i Mafra, o ese mai fale a Mitsubishi i Lisbon, sa ou maua le avanoa e faataitai ai le Eclipse Cross PHEV i vaaiga eseese, mai le taofi masani o le 2nd Circular i Lisbon i le vaapiapi, maanuminumi ma mimilo. auala faʻapitonuʻu i tafatafa o Mafra, faʻapea foʻi ma se ala i luga ole A8 ile toe foʻi mai.

Toe tasi, o le lamolemole ma le faʻaleleia o lana filifili faʻataʻitaʻiga e tuʻu saʻo mai. I le vevesi i le taulaga ma o loʻo tumu pea le maa, e leʻi faʻalavelaveina le afi afi ma tumau "filemu" e tusa lava pe na ou oʻo atu i auala manino ma faʻateleina le saoasaoa. E mafai ona matou filifilia ma le lima le eletise (EV), ae i lenei tulaga ou te tuʻuina atu le Eclipse Cross PHEV e faʻatautaia aunoa.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

E sui, pe a manaʻomia, i le va o auala e tolu otometi: EV (eletise), Faʻasologa (naʻo afi eletise e faʻauluina le taʻavale ma se afi afi e avea o se afi afi) ma Parallel ( afi afi ma afi eletise tua).

Naʻo le maeʻa ona "tuu" le maa ma, sili atu i mea uma, na "osofaʻia" le alatele na ou maua ai le Parallel, lea na faʻateleina ai le taumafa mai le sili atu i le 3.0 l (e le o taimi uma e togafitia ai le accelerator ma le alofa) i le pito o le vaega muamua. o le auala i luga atu o le 5.0 l i le faaiuga o lenei faʻafesoʻotaʻi muamua.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Fa'atauga fa'atatau, ae pei o mea fa'apipi'i uma, o le tele lava o taimi tatou te fa'atumuina ai le maa, o le tele fo'i lea o le fa'atatau o lenei talosaga - fai mai Mitsubishi e mafai ona fa'asalalau 89 aso soso'o e aunoa ma le afi afi e fa'aalia ai fa'ailoga o le ola. I le aso 90, e otometi lava ona amata le afi penisini e puipuia le faʻaogaina o le suauu ma faʻamautinoa lona umi.

O uiga lelei i tafatafa o le auala o lenei SUV hybrid na tulaga ese pe a tuua le taulaga, ma le mafanafana o le taʻavale i se vaalele lelei (fesoasoani i nofoa faʻalelei, ae manaʻomia le lagolago atili i le maualuga o vae) ma le faʻaleleia foi. O loʻo i ai le taʻavale ma le pisapisao masini, ae i luga o le alatele, e sili atu le malosi i le pisapisao o le ea e ui atu i totonu o le taavale.

Vaega o atopa'u fa'atasi ai ma uaea e fa'aola

O le ogalaau e le mamao mai ana fili faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e fai si laʻititi, ae mafai ai ona teuina lelei.

O le auala tatala e maua ai foi le avanoa e "taʻalo" ai foe i tua o le uili, lea e faʻateleina pe faʻaitiitia ai le malosi o le toe faʻaleleia o le malosi, e mafai ai ona faʻataʻitaʻiina le faʻaogaina o le afi i luga o le paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga. E ono laʻasaga (e aofia ai le muamua, e aunoa ma le toe faʻaleleia, e pei o le freewheeling), ae o le mea moni e mafai ona laʻititi, aua o le eseesega i le va o laʻasaga eseese e le tele.

‘aua ne‘i fa‘anatinati tele ‘iā te ia

Ae ui i lea, na vave ona matou iloa o le Mitsubishi Eclipse Cross PHEV e sili atu le faauo i pao filemu nai lo le faanatinati. Muamua, ma e ui lava i le lata i le 190 hp o loʻo maua, o le toeitiiti atoa le lua tone i le faʻatonuga o loʻo faʻaitiitia ai lona faʻatinoga - e foliga mai e fai si tauagafau ma lalo ifo o isi talosaga tutusa i le vaega.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Ole toetoe lava 2000 kilokalama e le fesoasoani pe a matou filifili e faʻanatinati oe i auala sili atu ona lavelave ma mamao mai le atoatoa. Fai mai Mitsubishi o le ogatotonu o le kalave e 30mm le maualalo nai lo isi Koluse Eclipse (ona o le tulaga o maa), ae e toetoe lava lua tone (pe tusa ma le 350kg sili atu pe a faatusatusa i le Eclipse Cross muamua ma le afi afi). ta'avale uili).

E ui lava i lea, ma e ui lava i suiga na faia i le tulaga o le faʻamalolo, o loʻo i ai se faigata i le taofiofia o gaioiga o le tino i se taʻavale sili atu le ola - o le maualuga o le faʻamalosi e maualalo ifo nai lo le Eclipse Cross muamua ma naʻo le afi afi. Na fai mai, o le pulega ua saʻo, pe a le o faʻamatalaga tele, ma o le pito i luma e tali lelei mai ia matou poloaiga.

O le Eclipse Cross PHEV case e le o se mea tulaga ese - o fesuiaiga faʻapipiʻi (plug-in ma non-plug-in) o le tele o faʻataʻitaʻiga na ou suʻeina, o le aotelega, e le mafai ona ausia pe a faʻatusatusa i suiga mama ma naʻo. afi afi.

Ta'avale e fa uili, i taimi uma

E leai se avanoa i lenei faʻafesoʻotaʻi muamua e luʻitauina ai le S-AWC (Super All Wheel Control) faʻataʻitaʻiga taʻavale, o se filifiliga e seasea i lenei tulaga i le vaega o le Eclipse Cross - matou te mafaufau i ai. Sipi Tapasa 4x , fa'atasi ai ma tulaga tutusa mana.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Faatasi ai ma se afi eletise i le axle ma e aunoa ma se felauaiga o loʻo faʻapipiʻi i axles e lua, o le taʻavale e fa uili o le ituaiga tumau, e aunoa ma le leiloa o le malosi e tusa lava pe osofaʻia sili atu le malosi i piʻo sili atu. O le SUV na fa'aalia se uiga le fa'aituau i taimi uma, e tetee atu i lalo / oversteer ma le mamalu tele.

O le iai o le ta'avale e fa uili, o le Eclipse Cross PHEV e fa'aopoopoina ai auala fa'ata'avale pei o Snow (kiona) ma Gravel (iliili). O isi o le Eco, Normal ma Tarmac, ma le mea mulimuli e tutusa ma le taʻaloga taʻaloga. Na iu ina ou fiafia i le masani masani, aua i luga o le Tarmac, i le faaopoopo atu i le tele o le lagona o le throttle (lea ou te le fiafia i ai), o le tali a le powertrain e sili atu ona vave, e le o taimi uma e sili ona manaia.

tatou o i tala

O le Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, e ui lava i le i ai o ni finauga lelei e fiafia i ai, e foliga mai e le o se talosaga sili ona tauva i le vaega, faatasi ai ma tulaga taua e tauva i isi mea faapena, ae sili atu le malosi ma mafai ona alu atili i le eletise.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Le Mitsubishi Eclipse Cross PHEV ua maua nei i le maketi Potukale, faatasi ai ma se tau faalauiloa mo tagata tumaoti mai 46 728 euros (53 000 afe euros e aunoa ma se tauvaga). Ae ui i lea, e mo le vaega pisinisi ma vaʻa e sili ona taua e le Eclipse Cross PHEV - Mitsubishi lava ia na ioe e 99% o faʻatauga e tatau ona i ai i lenei itu - faʻatasi ai ma le tau faʻasalalauga o 32,990 euros + VAT, o loʻo totoe i le 10% laasaga. i lafoga tuto’atasi.

O le isi tulaga lelei o le Mitsubishi Eclipse Cross PHEV fou o le Vasega 1 ma Via Verde, e ui lava e fa uili.

Su'e lau isi ta'avale:

Faitau atili