Nissan GT-R. O afea se tupulaga fou?

Anonim

O le tumau pea i le taua i le lalolagi o ta'aloga maualuga pe a mae'a le 12 tausaga o lau fa'aaliga o se mea lelei. O LE Nissan GT-R R35 e leʻi taofia le faʻaleleia i lenei taimi atoa, ma talu ai nei, na matou feiloai ai i le faʻamatalaga lata mai o le GT-R Nismo.

Faatasi ai ma le 600 hp na ave mai le VR38DETT, na maua ai e le Nismo faʻaleleia se pea fou o turbochargers (tutusa ma le GT-R GT3 tauvaga), toe faʻaleleia le pusa - sili atu le pasi i le R-mode -, paʻu fou ma taofi, faʻatasi ai ma isi vaega. e 20 kilokalama mama nai lo lona muamua.

O le pese ea mo le GT-R R35? E foliga mai e leai.

Nissan GT-R Nismo

Ae o le mea lena na fai mai ai Hiroshi Tamura-san, Mr. GT-R o ia na taʻitaʻia le poloketi talu mai lona amataga, i faʻamatalaga i Top Gear. O le ta'amilosaga aupito lata mai o fa'aleleia mo le Nissan GT-R ua fa'amalieina ma fa'ata'ita'iga fa'aalumaga fou ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga, o lea e totoe ai ni nai tausaga o le olaga e alu ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata i lea, o le lisi faʻatali mo lenei taʻaloga taʻaloga o se 18 masina mataʻina… E leai se tasi e foliga mai o loʻo faanatinati e sui le "Godzilla".

Po o le a iai se avanoa mo se isi evolusione? E tusa ai ma le tala a Tamura-san, e leai se masalosalo - e foliga mai, o ia lava na ioeina ua uma ona i ai ni faʻamatalaga e uiga i isi laasaga i le atinaʻeina o le GT-R. O se Nissan GT-R MY (Fa'ata'ita'iga Tausaga) 2022 po'o 2023? Aua e te fai peti.

Nissan GT-R

E ui lava i le naunautaiga malosi i upu a Hiroshi Tamura-san e uiga i mea uma GT-R, ae ui i lea, e maua e se tasi le manatu o se sui i le R35 e foliga mai e le o iai i fuafuaga a Nissan.

O tala o se sui i le GT-R o loʻo faʻaauau pea mo le tele o tausaga, faʻatasi ai ma le hybrid ma e oʻo lava i le 100% eletise eletise o loʻo mafaufauina mo le sui o le R35. Ae ui i lea, o tala fou e uiga ia Nissan o loʻo faʻaalia ai se faufale i faʻalavelave - ua faʻasalalau se fuafuaga toe faʻatulagaina o le a faʻaitiitia ai le aufaigaluega i le 12,500 ma tipi le numera o faʻataʻitaʻiga i le lisi i le 2022 i le 10% - lea e mafua ai ona tatou fefefe mo le lumanaʻi gafatia o niche. fa'ata'ita'iga pei ole GT-R.

Faitau atili