A'oa'oga sese? Lunaz Suia Bentley Continental S2 i le 100% Eletise

Anonim

O le Bentley muamua-eletise muamua i le talafaasolopito na taunuu mai i lima o Lunaz, o se kamupani Peretania na tuuto atu i le faaliliuina o taavale afi masani i ni faataitaiga e na o le eletise.

O le Bentley S2 Continental Flying Spur na fa'alauiloaina i le 1961 ma ua tu'uina atu nei le ola fou e lenei kamupani e fa'avae i Silverstone, le fa'aaliga o le Fa'ailoga Fa'asolopito Fa'asolopito a Peretania Formula 1 Grand Prix.

O loʻo i ai i Lunaz le tele o taʻavale masani, faʻatasi ai ma foliga mataʻina, ae o loʻo natia atoa ai masini e leai se faʻaoso. Ae ui i lea, o le taimi muamua lea ua faʻaogaina ai e le kamupani ana tekinolosi i se faʻataʻitaʻiga mai le Crewe brand.

Bentley S2 Continental Flying Spur Eletise Lunaz

Mo le toʻatele, o lenei suiga e mafai ona vaʻaia o se sacrilege moni, ae o Lunaz, e le amanaiaina uma, folafola atu se taʻavale matagofie ma tekinolosi lata mai, e aunoa ma le suia o laina matagofie e faʻaalia ai lenei Bentley.

O le liua e le gata i le Flying Spur, e mafai foi ona faʻatonuina i le coupé version ma i augatupulaga eseese e tolu: S1, S2 ma le S3.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na teuteuina i se vali vali e lua leo e tu'ufa'atasia ai lanu e lua o lanu meamata, na va'aia fo'i e lenei Bentley le fa'aola fou o le olaga, fa'atasi ai ma pa'u fa'amae'a i le lanu tutusa e pei o fafo, fa'ailoga laupapa fou i luga o le dashboard ma luga. faitotoa ma "fa'amanuiaga" pei o le Apple CarPlay po'o le ea malulu otometi.

Bentley S2 Continental Flying Spur Eletise Lunaz

Ae o le mea o loʻo natia i lalo o le tino e sili ona mataʻina, ona o le 6.25 l V8 petrol block lea na faʻapipiʻi i le uluai faʻataʻitaʻiga ua suia i se eletise eletise e mafai ona gaosia le tutusa o le 375 hp ma le 700 Nm o le maualuga maualuga.

Bentley S2 Continental Flying Spur Eletise Lunaz
Bentley S2 Continental o lo'o tu fa'atasi ma le isi suiga o Lunaz, le Jaguar XK120

O lenei afi eletise e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le 80 kWh poʻo le 120 kWh maa, ma o tagata faʻatau e filifili mo se maualuga maualuga le gafatia o le a mafai ona malaga i luga o le 400 km i luga o le totogi e tasi.

O lenei suiga ua avea ai lenei Bentley S2 Continental Flying Spur o se faʻataʻitaʻiga masani i le lumanaʻi, ae o loʻo sau i se tau e tuʻuina atu ai naʻo totonu o atotupe faʻapipiʻi lelei: 350,000 pauna, pei o le 405 000 EUR.

Faitau atili