Sa'o Ono. Aston Martin DBX manumalo ono AMG cylinders mo Saina

Anonim

Atonu foi o le SUV muamua a Aston Martin, ae o le DBX na vave ona avea ma autu autu o le ituaiga Peretania, ma fai mai o ia lava o le tagata sili ona lelei i le "fale" o Gaydon, ua uma ona faʻatau mo le sili atu ma le afa o faʻatau.

E le o se mea la e ofo ai le i ai o fuafuaga a Aston Martin e faalautele le tele o lenei SUV, e amata mai i le DBX Straight Six lea, talu ai nei na faʻaalia, ae mo le taimi nei e naʻo Saina o loʻo i ai.

Mulimuli ane, i le 2022, o le a oʻo mai se faʻamatalaga sili atu ona malosi ma vave, faʻaigoaina DBX S:

Aston Martin DBX Straight Ono

E pei ona taʻu mai e le igoa (Straight Six o le igoa mo le in-line ono), o lenei DBX o loʻo faʻaalia ai le ono-silinder afi, o se ituaiga o eletise e toe foʻi atu i Aston Martin i le silia ma le luasefulu tausaga - o le DB7 o le le fa'ata'ita'iga mulimuli a fa'ailoga e fa'aalia ai le laina ono.

E le gata i lea, o lenei i-line poloka ono-cylinder ma le 3.0 l gafatia ma le turbocharged o loʻo i ai foʻi le eletise mama, ona o loʻo i ai se faiga faʻafefete 48 V. E avea lenei mea, o le mea lea, o le uluai eletise eletise o le DBX.

Aston Martin DBX Straight Ono

O le fa'aogaina o lenei masini fa'aletonu e mana'omia e tali atu ai i mana'oga o maketi a Saina ma ana lafoga o ta'avale. E pei o Potukale, o Saina foi e lafoga le malosi o le afi ma o le eseesega i lafoga i le va o tulaga taʻitasi e tele.

E pei ona tatou vaʻaia i isi faʻataʻitaʻiga - mai se Mercedes-Benz CLS ma se laʻititi 1.5 l poʻo, talu ai nei, le Audi A8 L Horch, o le pito i luga fou o le fuʻa Siamani lea e sau faʻapipiʻiina i le 3.0 V6 nai lo le le 4.0 V8 poʻo le 6.0 W12 - o lenei fou, faʻaliliuga maualalo e tatau ona faʻamalosia Aston Martin DBX faʻatau i lena maketi.

Peretania ma Siamani “DNA”

O le 3.0 l turbo ono-cylinder poloka o loʻo faʻaola ai lenei DBX, e pei o le 4.0 twin-turbo V8, na tuʻuina mai e Mercedes-AMG ma o le iunite lava lea e tasi tatou te maua i le 53 versions o le AMG.

3.0 turbo AMG afi

I le faʻaopoopoga i lenei mea, o loʻo tuʻuina atu foʻi e le au Siamani lenei DBX le faʻaogaina o le ea faʻafefe, le faʻaogaina o le pito i tua ma le faʻamautu eletise eletise, o le taunuuga o le faiga faʻatekonolosi o loʻo i ai i le va o kamupani e lua ma na faʻamalosia pe a ma le tausaga talu ai.

O le a le mea ua suia?

Mai se vaaiga matagofie, e matua leai lava se mea fou e lesitala. Pau lava le mea e tu i fafo o le mea moni o lenei DBX Straight Six "ofu" e pei o se faasologa 21 "uili, lea e mafai ona filifili e tupu aʻe i le 23".

Pau lava le eseesega o loʻo taoto i le afi, lea e maua ai le mana tutusa ma le tau faʻatautaiga tatou te maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Mercedes-AMG GLE 53: 435 hp ma le 520 Nm fou.

Aston Martin DBX Straight Ono

E oo lava i le iva-saosaoa otometi faʻasalalau o loʻo faʻasoa i le va o faʻataʻitaʻiga e lua, tufatufaina atu o le torque i uili uma e fa ma faʻatagaina le DBX Straight Six e faʻavavevave i le 100 km / h i le 5.4s vave ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 259 km / h. .

Ma Europa?

E pei ona matou taʻua i le amataga, o lenei Aston Martin DBX Straight Six na tuʻuina atu faʻapitoa mo le maketi a Saina, ae e le o se mea e ofo ai i le lumanaʻi e mafai ona faʻatau atu i Europa - o faʻamatalaga faʻasalalau o le 10.5 l / 100 km o, ese , e tusa ai ma le taamilosaga WLTP, faʻaaogaina i Europa ae le o Saina.

O lea la, mo le taimi nei, o le DBX ofo i le "konetineta tuai", o loʻo faʻaauau pea ona faʻavae i luga o le masini V8, lea ua uma ona matou faʻataʻitaʻiina i le vitio:

Faitau atili