625 hp e le lava. Na faia e Manhart le BMW X6 M e sili atu le malosi

Anonim

O le BMW X6 M o se tasi lea o SUV sili ona malosi i luga o le maketi, ae ona o loʻo i ai pea i latou e mananaʻo atili, ua na o le tuʻua e Manhart e sili atu le "fesoʻo". Ole "malosi uma" Manhart MHX6.

I fafo, o eseesega e sili atu nai lo le manino. Fa'afetai i se tino lautele, o lenei MHX6 e tu i fafo mo le i ai o ni fa'ate'ia sili atu ona malosi, o se fasi lanu uliuli i lona umi atoa ma nisi fa'amatalaga kaponi.

Faatasi ai ma se mea e faamatalaina e Manhart e tutusa ma le maamora po o le maamora polesi e mafai ona maua i totonu o le uili faaofuofu, grille pito i luma, hood ea intakes, diffuser tua ma luma splitter, o lenei MHX6 o loo i ai se auala i luma, e le alu le matauina.

Manhattan MHX 6

E mafai foi ona maua lenei lava maeʻa i luga o le fale, sili atu i luga o le faʻamafanafanaga ogatotonu, dashboard, uili uili ma nofoa pito i luma "casings", lea e tausia ai le (iluminated) tusitusiga "X6 M" i luga o ulu ulu.

O le isi fa'aaliga va'aia taua o uili mata'ina 22" fa'atasi ai ma se fa'ai'uga uliuli e matua'i fa'atusatusa lelei lava ma fa'alava fa'auro.

Manhattan MHX 6

E pei e le lava lena mo se ata malosi tele, na faʻapipiʻiina foi e Manhart i se seti o puna o H&R e aumaia ai le 30mm latalata i le eleele. Ma matou te leʻi amata foi ona talanoa e uiga i le mana ...

I lalo o le pulou o loʻo i ai pea se afi 4.4 lita twin-turbo V8 e maua ai le 625 hp o le mana ma le 750 Nm o le maualuga maualuga e pei o le faʻataʻitaʻiga i le Tauvaga faʻatau.

Manhattan MHX 6

Ae o le taimi nei, faʻafetai i le faʻaleleia eletise ma se faʻaogaina fou o le uʻamea uʻamea faʻatasi ai ma fautuaga faʻapipiʻi sima, o lenei "monster" ua maua nei le 730 hp ma le 900 Nm.

Manhattan MHX 6

Manhart e leʻi faʻaalia le tau o lenei liua, ae afai tatou te manatu o le BMW X6 M Competition e amata ile 210 513 euros i le maketi a le atunuʻu, na vave ona tatou iloa o lenei Manhart MHX6 e tatau ona faʻalatalata i le pa o le 250,000 euros.

Faitau atili