Mitsubishi Outlander PHEV. Enisi fou ma ua uma ona fa'amaonia e le WLTP

Anonim

Na faailoa mai e Mitsubishi o le Outlander PHEV ua uma ona faʻataʻitaʻiina ma faʻamaonia e tusa ai ma suʻega faʻamaonia a le WLTP, ma avea ai ma se tasi o muamua faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tausisia le tulafono fou.

Iapani SUV faalauiloa e tusa ai ma WLTP CO2 emissions o 46 g/km (i le fuaina e tusa ai ma le NEDC o le faʻaoso i le 40 g / km). E tusa ai ma tutoatasi i le 100% eletise o le plug-in hybrid a Mitsubishi na tumau pea i'uga i le 45 kilomita , faasaga i le 54 kilomita na ausia i le NEDC.

I le 2019 version, na maua ai foi e le Mitsubishi Outlander PHEV ni suiga faʻainisinia, faʻatasi ai ma le amataga o se afi 2.4 l penisini fou ma le MIVEC system. O lenei faiga e mafai ai e le Outlander ona fesuiai i le va o Otto ma Atkinson taamilosaga afi e tusa ai ma auala avetaʻavale faʻaaogaina.

Mitsubishi Outlander PHEV 2019

Numera PHEV i fafo

O le afi SUV fou a Mitsubishi na maua ai le malosi ma le malosi. Le fou 2.4 l debits 135 hp , o se faʻaopoopoga o le 14 horsepower i luga o le afi tuai 2.0 lea na naʻo le ofoina atu o le 121 hp, ma ofoina atu le malosi o 211 nm faasaga i le 190 Nm o torque o le muamua.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le afi eletise (faʻapipiʻi i uili pito i tua) na vaʻaia foi le maualuga o le eletise, ofoina 95 hp , ma o lo'o tu'ufa'atasia i se maa fou 13.8 kWh. I le faaopoopo atu i le faaleleia o afi, na maua e le Outlander PHEV 2019 se faʻalogo fou i mea faʻafefe ma lua auala aveta'avale fou : o le "taʻaloga taʻaloga" ma le "snow mode" - o le muamua e ofoina atu le tali sili atu i le manaʻoga mo le faʻavavevave ma sili atu le pipii, ma o le mea mulimuli e faʻaleleia ai le amataina ma le liliu i luga o luga o le maseesee.

Faitau atili