O ata fa'atauva'a ma sipai o lo'o fa'atalitali i le Volkswagen T7 Multivan fou

Anonim

Sui o le T6.1 (lea e tatau ona ola ai, ma o le tasi lea o loʻo tauaveina le matafaioi o se "mamafa" pisinisi), le Volkswagen T7 Multivan na ia faʻatagaina o ia lava e faʻamoemoeina e le gata i se teaser ae faʻapea foi i se faasologa o ata sipai.

Amata i le teaser, o le tasi lenei e gata i le faʻaalia o sina vaega pito i luma ma o iina o le pito sili ona taua o le faʻaaogaina lea o se taʻavale LED e tuʻufaʻatasia ai moli ulu e lua.

Ae mo ata sipai, latou faʻaalia sina mea itiiti e uiga i le Volkswagen T7 Multivan fou. I le pito i tua, e ui lava i le camouflage, e mafai ona e vaʻaia o le fofo o loʻo faʻaaogaina mo moli ulu e tatau ona tutusa ma le faʻaaogaina i le T-Cross.

Volkswagen T7 Multivan photo-spy

O lena "faitotoa" i totonu o le fender pito i luma e tuʻuina atu ai faʻaoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

E le gata i lea, i le faʻataʻitaʻiga lanumoana, o le i ai o se faitotoa faʻapipiʻiina i le itu taumatau o loʻo faʻaalia ai o le Volkswagen MPV fou o le ai ai ni faʻaoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

O le ā ua uma ona tatou iloa?

Ae e aunoa ma se aso faʻatagaina aloaia, o loʻo i ai tala o le T7 Multivan fou o le a faʻavae i luga o le MQB platform, ma faʻalagolago i le 48V mild-hybrid technology.

O le MPV fou a Volkswagen e tatau fo'i ona fa'aalia ai le fa'aogaina o le plug-in hybrid version, fa'atasi ai ma le afi penisini ma, ioe, suiga ole afi afi. Ae mo le traction, o le a auina atu lea i uili pito i luma po o uili uma e fa e faalagolago i le lomiga.

Volkswagen T7 Multivan photo-spy

O le isi tala (lea e sili atu le "malosi") o loʻo taʻu mai ai e tatau ona suitulaga le Volkswagen T7 Multivan i le tulaga o Sharan, faʻatasi ai ma le MPV Siamani o loʻo agai, i lenei auala, i le "sofa" o le vaega faapisinisi a Volkswagen. O lea e tumau pea le vaʻaia, pe a faʻamaonia lenei mea, pe o le T7 Multivan fou o le a gaosia foi i Palmela.

Faitau atili