BMW Vision iNext. O se tulaga e pulea ai i latou uma

Anonim

O LE BMW Vision iNext e le fou i itulau o Ledger Automobile. O le faʻataʻitaʻiga o se faʻatekonolosi faʻapitoa e faʻamoemoeina le atinaʻe o le faʻailoga i le lumanaʻi i le taʻavale tutoʻatasi, eletise eletise ma fesoʻotaʻiga, ma o le a maua mai ai se faʻataʻitaʻiga gaosiga i le 2021.

O lana fa'asalalauga fa'alaua'itele i Los Angeles na mafai ai fo'i ona matou iloa o lana matafaioi i le lumana'i o le BMW o le a sili atu ona taua.

Fa'avae fa'amaonia i le lumana'i

O le a oʻo i le gaosiga o le Vision iNext e amata ai se faʻavae fou lea o le a avea ma faʻavae o faʻataʻitaʻiga uma mai le 3 Series ma luga atu, faʻatupuina mai le CLAR (Cluster Architecture), lea ua uma ona avea ma faʻavae mo toetoe lava o traction uma. BMW tua ma/po'o fa'atasi.

BMW Vision iNext

O le lelei o lenei suʻesuʻega fou o le a mafai ona fetuutuunai, fuafuaina e tuʻufaʻatasia ituaiga eseese o faʻamalosi: afi i totonu ma semi-hybrid, plug-in hybrid ma 100% eletise (maa).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O faʻamatalaga uma e puipuia, e tusa lava po o le a le lumanaʻi, pe i le saoasaoa o le faʻaaogaina o le eletise, poʻo le manaʻoga e faʻaumiumi le i ai o afi afi i totonu.

FAIA

I le faʻaopoopoga i le CLAR, FAAR, o le sui o le UKL o loʻo iai nei, o le fausaga faavae mo le tele o faʻataʻitaʻiga o le taʻavale i luma, o le a faʻapipiʻiina foi le tutusa o le fetuutuunai i le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga afi.

I le tulaga o le Vision iNext, lea e manatu o le 100% eletise, i le tulaga masani o le afi o le a tuʻuina i luga o le pito i tua, faatasi ai ma le avanoa o se fesuiaiga ma le taʻavale uma, faʻaopoopoina se afi eletise i le pito i luma. .

5 tupulaga

O lenei fetuutuunai e mafai ona faʻafetai i le atinaʻeina o le mea o loʻo faʻamatalaina e le BMW o le 5th generation o lona eletise eletise, lea e aofia ai le eletise eletise 48 V e faʻapipiʻi ai le afi afi i totonu, i pusa maa o malosiaga eseese, i afi eletise ia i latou lava.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le BMW, o le 5th augatupulaga o le eletise eletise o le a faʻatagaina lona plug-in hybrids e oʻo atu i le 100 kilomita o le tutoʻatasi i le eletise, ma le eletise mama e oʻo atu i le 700 kilomita o le tutoʻatasi, tau fa'atatau ua uma ona amana'ia le WLTP.

BMW Vision iNext

aveta'avale tuto'atasi

I le faaopoopo atu i le faʻaogaina o le feʻaveaʻi, o le faʻavae fou o le a faʻapipiʻiina ai foi le tekonolosi fou mo taʻavale tutoʻatasi mai le BMW.

Vision iNext ole a fa'alauiloa ile tulaga 3 , lea o le a faʻatagaina ai le taʻavale semi-autonomous i luga o le alatele i luga o le 130 km / h, ae o le faʻamoemoe o le ofoina atu o le tulaga 5 (taʻavale tutoʻatasi atoatoa) - suʻega ma taʻavale pailate mo tulaga 4 ma le 5 e tatau ona faia i le amataga o le isi sefulu tausaga.

mamanu

I le Vision iNext o loʻo nofo ai, o le mea lea, o faʻavae o le lumanaʻi o BMW, ae e le gata iina, talu ai o le faʻataʻitaʻiga faʻalelei e tatau foi ona avea o se amataga mo le BMW o le isi sefulu tausaga, o le pito sili lea o talanoaga iinei.

BMW Vision iNext

O mea uma e faʻasino i le mea moni o se vaega tele o mea tatou te vaʻaia o le a maua ai se nofoaga i le faʻataʻitaʻiga gaosiga - faʻataʻitaʻiga luga poʻo faʻamalama tetele -, ae o le mea na mafua ai ona sili atu le vevesi o le faʻamatalaina o fatugaʻo faʻalua e le mafai ona alofia , faʻatasi ai ma fua tetele ma faʻatasi ma fatugaʻo e tuʻufaʻatasia i se elemene e tasi... I totonu, o le tactile surfaces, lea e faʻaalia pe a manaʻomia, e mafai foi ona maua se nofoaga i le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

O le BMW iX3 i le lumanaʻi, o le 100% eletise eletise o le SUV, e faʻaalia i le tausaga aʻo lumanaʻi le Vision iNext, e ui lava o loʻo faʻatumauina le tulaga o loʻo iai nei, o le a maeʻa ona amataina nisi o elemene o le 5th augatupulaga o le eletise eletise.

Faitau atili