O le talanoaga e faavavau… O fea le veni a Giulia? Ma o misi?

Anonim

E manuia le ta'avale a Giulia… i talanoaga ma/poo kofe. O tala lata mai e uiga i le faaiuga o le Giulietta, lea o le a faamutaina le gaosiga i lenei tausaga ma le Tonale (se crossover / SUV) e fai ma sui, na lava e toe faaolaolaina ai lenei talanoaga, faatasi ai ma isi e tupu e aunoa ma se faalavelaveina e uiga i taunuuga o se ituaiga manaomia, ae o loo tauivi pea ma lona lava gafatia.

Tau lava manatua o Lancia ua mate, na o le maketiina o Ypsilon i Italia, na faʻatau uma Alfa Romeo i Europa i le 2019 ...

O se manatu autasi, pe foliga mai, o se mea sese i le vaega o le ituaiga (ae) le faʻalauiloaina o se Giulia van - ma i le taimi nei, e foliga mai, o le a le faʻalauiloaina, a itiiti mai mo lenei tupulaga. A uma mea uma, o le a avea moni lava se eseesega i le manuia o Alfa Romeo i le i ai o se Giulia van? Pe ua na'o mana'oga ma mana'oga o le au fa'ailoga e fa'ailoa mai?

Alfa Romeo Giulia
Mata e faia e se Giulia van lenei pito i tua sili atu?

E mafai ona tatou iloiloina lenei fesili mai ni manatu se lua. Muamua, sili atu le tagata lava ia, ma le lona lua, sili atu le faʻamoemoe, mai se vaaiga faʻapisinisi.

O lea la, ia te aʻu lava, ma le avea ai ma se tagata fiafia i le sedan, sa le mafai ona ou i ai i le fanua o le "pro" Giulia's van. O le tuʻufaʻatasia o mea uma e lelei ai Giulia ma le faʻaopoopoina o le faʻaogaina o se van e foliga mai o se faʻatasiga manumalo. E fa'afefea ona e le'i fa'amatu'uina ae e foliga mai o lo'o e talosaga mo se tasi? E le gata i lea, o matou tagata Europa e malosi le manaʻo mo veni ma e oʻo lava, i le tele o laina, o le tino sili ona faʻatau atu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le finauga i le fiafia e sili atu ona luluina pe a tatou iloiloina le autu o le van a Giulia i lalo o le natura masani o fuainumera ma, tuu ese mea e fiafia i ai le tagata lava ia, tatou te iu ai (a itiiti ifo) malamalama i le faaiuga a Alfa Romeo e aua le faia.

mafuaaga

Muamua, e tusa lava pe i ai se Giulia van e le otometi lona uiga o le tele o faʻatauga - e matua tauagafau lava. O le lamatiaga o le faʻaleagaina o le a maualuga pea ma, i Europa, e mafai ona tatou vaʻaia se vaega tele o faʻatauga sedan o loʻo faʻafeiloaʻi atu i le veni - o le mea lava lea na tupu i le manuia 156, mo se faʻataʻitaʻiga, lea na maua se veni i le tolu tausaga talu ona faʻalauiloa e aunoa ma le ua atagia i le aofa'i o fa'atau.

Alfa Romeo 156 Sportwagon
Alfa Romeo 156 Sportwagon

Lona lua, "tuua'ia" le SUVs - o ai se isi e mafai? SUVs o se malosi malosi i aso nei, e sili atu nai lo le 2014, ina ua matou aʻoaʻoina e uiga i le muamua o le tele o Alfa Romeo suiga fuafuaga mai le leaga Sergio Marchionne, FCA CEO i lena taimi. Ma i lena taimi e leai se veni a Giulia na fuafuaina.

I lona tulaga o le a avea ma SUV, lea ua tatou iloa nei o Stelvio, mo faamoemoega uma ma faamoemoega, o le "van" a Giulia. Fa'ai'uga tutusa na faia, mo se fa'ata'ita'iga, e Jaguar ina ua uma ona fa'alauiloa le XE, lea na fa'aopoopoina i le F-Pace.

Alfa Romeo Stelvio

I le toe mafaufau, e foliga mai o le filifiliga saʻo, e tusa lava po o le a lo matou manatu i SUVs. E le gata o le tau faʻatau o se SUV e maualuga atu nai lo le veni - o le mea lea, maualuga atu tupe mama mo le faʻailoga i le iunite faʻatau atu - ae e maualuga atu le faʻatau.

Sei o tatou manatua o taʻavale o se mea faʻapitoa a Europa, ae o SUV o se mea faʻapitoa i le lalolagi - pe a oʻo mai i le tuʻuina atu o tupe i le atinaʻeina o oloa fou e faʻamalosia ai le faʻalauteleina o le faʻailoga i le lalolagi atoa, e mautinoa lava latou te faʻatau i faʻataʻitaʻiga e sili ona gafatia mo faʻatau. ma toe foi mai.

E le gata i lea, e oʻo lava i Europa, o le bastion mulimuli o veni (o le "Old Continent" e faʻaaogaina le 70% o faʻatau uma o van), ua faia'ina foi le taua faasaga i SUVs:

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Alfa Romeo 159 Sportwagon, le van mulimuli na faʻatauina e le Italia faʻailoga, faʻamutaina lana galuega i le 2011.

E le fa'anoanoa le fa'aaliga aua o lo'o fa'atauina e maketi a Europa i matu ma sasa'e le tele o ta'avale. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai Siamani, o le maketi tele a Europa. Ana le o lea, ma semanu ua uma ona tatou vaʻaia se mafuaʻaga e tutusa ma le mea na tupu i le MPV.

Lona tolu, o le faafitauli masani mo Alfa Romeo aemaise lava, ma le FCA lautele: tupe. O le fuafuaga a Marchionne mo Alfa Romeo o lona uiga o le atinaʻeina o se faʻavae mai le amataga (Giorgio), o se mea e manaʻomia ae, e pei ona e mafaufauina, e le taugofie - e oʻo lava i le manuia o Ferrari spin-off e tatau ona saofagā e faʻatupeina le toe faʻaleleia mai Alfa Romeo.

E ui lava i lea, o le potu mo le gaioiga sa faʻatapulaʻaina i taimi uma ma e le mafai ona faia mea uma. Mai le valu faʻataʻitaʻiga na muaʻi vaʻaia i lena fuafuaga muamua o le 2014, lea na aofia ai foi ma se sui o le Giulietta ua maeʻa nei, na o le lua na matou mauaina, o le Giulia ma le Stelvio - e laʻititi, e laʻititi mo le faʻamoemoe o Alfa Romeo.

Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale i le 2019 Geneva Motor Show

Mulimuli ane, i le fuafuaga mulimuli matou te iloa mo le faʻailoga, i le faaiuga o Oketopa i le tausaga talu ai, na faʻaalia ai i le lumanaʻi (seia oʻo i le 2022) o Alfa Romeo o le a naʻo le tasi le avanoa mo le SUV. Leai ni vans, sui saʻo i le Giulietta, poʻo se coupé ...

E pei lava ona ou manaʻo e vaʻai i se Giulia van, poʻo se coupe fou poʻo se Spider, matou te manaʻomia muamua se Alfa Romeo malosi ma maloloina (tupe). I se faʻailoga e faʻaosoina le tele o lagona e pei o Alfa Romeo, e tatau ona avea ma faʻamatalaga sili ona malulu ma sili ona leaga e taʻitaʻia ai lona taunuuga… E foliga tutusa ma le tele o SUV.

Faitau atili