Volkswagen T-Roc R. Vevela SUV faia i Potukale

Anonim

E foliga mai ua sauni e taʻavale le laina gaosiga o le Autoeuropa i Palmela, peitaʻi, i upu a Volkswagen, o le T-Roc R matou te faʻaali atu ia te oe iinei o se faʻataʻitaʻiga (e latalata tele i le gaosiga o le gaosiga). Fa'ata'ita'iga, ae fa'amoemoe e taunu'u mai, o le fa'ata'ita'iga SUV vevela a Volkswagen o le a fa'aalia i Sineva.

E ui lava o le faʻataʻitaʻiga sili ona taʻaloga o le vaʻaiga ma o loʻo atiaʻe e le Volkswagen R division, o eseesega vaʻaia i le va o le T-Roc R ma le "masani" T-Roc e faautauta. O lea la, o mea fou fou o le bumper fou, o le grille, o le spoiler pito i tua ma faʻailoga eseese e le mafai ai ona galo ia i tatou o lenei T-Roc e le pei o isi.

I fafo foi, o mea taua o le 18" uili (e mafai ona avea ma 19" e fai ma filifiliga) ma le faʻauʻu faʻafefe - pe filifili, e mafai ona faia e ... Akrapovic. I totonu, o le mea e sili ona taua o le uili fa'apalapala pito i lalo.

Volkswagen T-Roc R

Volkswagen T-Roc R numera

Afai e fa'apitoa le eseesega i le va o le isi T-Roc e o'o lava i le tu'ufa'atasi, e le mafai ona fa'apea i upu fa'ainisinia. O lea la, i lalo o le pulou o loʻo i ai le 2.0 TSI 300 hp ma 400 Nm (faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e CUPRA Ateca).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Volkswagen T-Roc R

O lenei afi o loʻo tuʻufaʻatasia ma le 4MOTION taʻavale uma-uili ma le pusa DSG e fitu-saosaoa. O nei mea uma e mafai ai e le T-Roc R ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 4.9s ma oʻo atu i le maualuga maualuga o le 250 km / h (faatapula'a faaeletonika).

Volkswagen T-Roc R

Ina ia mautinoa o le malosi o le taulimaina e fetaui ma le mana, o le T-Roc R o loʻo faʻaalia ai le 20mm maualalo faʻamalolo, o le Golf R's 17" faiga taofi ma le faʻasolosolo alualu i luma. O le T-Roc R o loʻo faʻaalia ai foʻi le faʻatonutonuina o le faʻalauiloaina, se faiga faʻatonutonu e mafai ona tape, ma le tele o auala avetaʻavale, e aofia ai se tuʻuga fou.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili