Peugeot 508 o le Ta'avale o le Tausaga 2019 i Potukale

Anonim

Na amata ona avea ma sui tauva e 23, na faaitiitia i le na o le 7 ma ananafi, i se sauniga na faia i le Lisbon Secret Spot, i Montes Claros, i Lisbon, le Peugeot 508 na faalauiloaina o le manumalo tele o le Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy 2019, ma faamanuiaina ai le SEAT Ibiza.

O le faʻataʻitaʻiga Farani na sili ona palotaina e le au faʻamasino tumau, lea o Razão Automóvel o se sui auai, e aofia ai le 19 tusitala faʻapitoa, e fai ma sui o le lomitusi tusitusia, faʻasalalauga numera, leitio ma televise (mo le tausaga sosoo lona lua o le tele o televise a Potukale SIC. , TVI ma le RTP o se vaega o le au faatonu).

O le 508 palota e sau pe a ma fa masina o suʻega i le taimi na faʻataʻitaʻiina ai le 23 sui tauva mo le tauvaga i vaega sili ona eseese: mamanu, amio ma le saogalemu, mafanafana, siʻosiʻomaga, fesoʻotaʻiga, mamanu ma le lelei o le fausiaina, faʻatinoga, tau ma le faʻaaogaina.

Peugeot 508
O le Peugeot 508 na manumalo tele i le Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy 2019.

Peugeot 508 manumalo i le lautele ae le gata

I le palota mulimuli, o le 508 na sili atu nai lo le isi ono sui faaiu (Audi A1, DS7 Crossback, Hyundai Kauai Electric, Kia Ceed, Opel Grandland X ma Volvo V60), manumalo i le ipu mo le taimi lona lua (o le muamua na i le 2012).

I le faaopoopo atu i le manumalo i faailoga sili ona manaʻomia, o le 508 na vaʻaia foi e le au faʻamasino le filifilia o le Pulega o le Tausaga, o se vasega na ia manumalo ai i le Audi A6 ma le Honda Civic Sedan.

Tagata manumalo uma ile vasega

Iloa uma 2019 manumalo ile vasega:

  • Aai o le Tausaga – Audi A1 1.0 TFSI (116 hp)
  • Aiga o le Tausaga – Kia Ceed Sportswagon 1.6 CRDi (136 hp)
  • Pule o le Tausaga – Peugeot 508 2.0 BlueHDI (160 hp)
  • SUV Tele ole Tausaga – Volkswagen Touareg 3.0 TDI (231 hp)
  • SUV Compact o le Tausaga – DS7 Crossback 1.6 Puretech (225 hp)
  • Ecological o le Tausaga – Hyundai Kauai EV 4×2 Eletise
Audi A1 Sportback

O le Audi A1 Sportback na faaigoaina o le Aai o le Tausaga 2019.

E le gata i le tuuina atu o faailoga o vasega, ae sa tauaaoina foi faailoga o le Personality of the Year ma Technology and Innovation. O le Fa'ailoga Tagata o le Tausaga na tu'uina atu ia Artur Martins, Sui Peresetene o Maketi i Kia Motors Europa.

O le Fa'ailoga Fa'atekonolosi ma Fa'afouina na tu'uina atu i le Volvo's Oncoming Lane Mitigation by Braking system. O le faiga lea e mafai ai ona iloa ta'avale o lo'o fa'asagatau i le ta'avale ma, afai e le mafai ona 'alofia se fa'alavelave, e otometi lava ona taofi ma saunia fusipa'u e fesoasoani e fa'aitiitia ai a'afiaga o le a'afiaga.

O le lomiga o lenei tausaga o le ipu o se tasi foi o tala fou ma le faʻaofiina o le palota a tagata lautele e mafai ona palota mo la latou faʻataʻitaʻiga sili ona fiafia i ai i le taimi o le faʻaaliga na faia i le faaiuga o Ianuari, i Campo Pequeno, i Lisbon, ma le taavale. e to'atele na palotaina e le mamalu o le atunu'u mo le filifilia o sui e to'afitu.

Faitau atili